Oplotenie pozemku pomocou plastového plotu, dreveného, betónového a pletivového plotu na základe rozmerov vášho pozemku. Majitelia áut nesmú zabudnúť na garážové brány, a to buď posuvné, sekčné rolovacie či priemyselné. Dbajte na ochranu svojho majetku.

WPC terasy, ploty, obklady Ponúkame širokú škálu materiálu WPC so spojivom HDPE a to ako plné, tak duté terasové dosky, plotovky, obklady a iné. Zaoberáme sa predajom, dovozom a inštaláciou WPC (drevoplastových) materiálov. Radi poradíme zákazníkom, ako s inštaláciou svojpomocne, tak aj zaistíme dodávku na kľúč.

Predaj, montáž: - brány - vráta - predokenné rolety.

Výroba, predaj, montáž: - vráta, brány, dvere, okná. Zámočníctvo. Zámočnícke práce.

Spoločnosť K & K dizajn, s.r.o. je licenčným partnerom spoločnosti Isotra a.s., ktorá je svetovým výrobcom tieniacej techniky. V našom katalógu produktov nájdete všetko od žalúzií, vonkajších i vnútorných roliet, markíz, až po siete proti hmyzu, garážové brány a dvere. A to všetko vrátane odborného poradenstva a v neposlednom rade tiež následná ...

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniace techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Výroba, montáž a predaj: -plastových okien a dverí - systém REHAU. -kompozitové okná- systém REHAU GENEO -hliníkové okná a dvere ALURON. Maloobchod, predaj, montáže, dodávka: -príslušenstvo pre plastové okná a dvere -interiérové dvere -garážové brány HORMANN -zimné záhrady.

Zámočnícka výroba, zámočníctvo: -výroba mreží -ploty, brány -mřížové dvere -nůžkové mreže -TETRA mreže -zakázková výroba.

Spoločnosť ELKOV Jaroměř s.r.o. je firmou, ktorá sa zaoberá kovovýrobou, zámočníctvom, zváraním, výrobou strojných súčastí, konštrukciou alebo zastrešením bazénov. V našom programe nájdete prístrešky, brány, bránky, ozubenia, hliníkové a nerezové konštrukcie a ďalšie výrobky. Zameriavame sa aj na výrobu strojov a zariadení na zákazku. Sídlime na ...

Dodávka, výroba, predaj, výstavba, montáž, oprava všetkého oplotenia brán a bránok podľa požiadaviek zákazníka. Oplotenie rodinných domov, domy, obytné objekty, pozemky, firmy, stavenisko, športoviská, školy, parky aj rizikové miesta.