Vybavenie pre kuchyne v domácnosti a profesionálne gastronomické centrá zahŕňa mnoho produktov. Nakupujte riad a pomôcky ako hrnce, panvice, misy, taniere, dosky na krájanie, plechy na pečenie, príbory, naberačky, sitká a ďalšie potrebné vybavenie.

Priamy zástupca výrobcov, veľkoobchod, predaj, e-shop: -kuchynské drezy (rohové, jednodrezové bez aj s odkvapom, dvojdrezové, umývacie centrá kuchynské) -vodovodné batérie pákové, so sprchou, drezové, s perlátorom, kohútové -drviče odpadu Anaheim -tesniace lišty -kuchynské doplnky -koša odpadová -misky -krájacie dosky -odkvapkávače riadu.

Kávovary, servis kávovarov, presovačov. Káva Molinari. Riad.

Ponúkame vákuovací prístroj VakuFit. Prístroj slúži na udržanie čerstvosti a kvality potravín.

Pekársky raj. Predaj pomôcok na pečenie. Farby gélové + bieloba Farby prachové Boxy, prepravky Cukrárske zdobenie Dekorácia na torty Formy, plechy Mašlovačky Odmerky Ochranné pomôcky Ostatné Ošatky na kysnutie chleba Papierové košíčky

Predaj značkového kuchynského riadu Ballarini.

Predaj lôžkovín, matracov, riadu s nepriľnavým povrchom a výrobkov pre zdravý životný štýl. Dodávka kozmetiky s aloe vera, tepelnej terapie, kuchynské nože a roboti.

Riad-Taliansko, internetový obchod, e-shop: - riad - kávovary - mlynčeky - džezvy - formy na pralinky a fondue - strojčeky na cestoviny - formy na pečenie - hrnce, panvice ai.

Predaj, internetový obchod, e-shop: - kuchynské doplnky - nože, príbory, jedálenské súpravy.... - domáce doplnky do kúpeľne, vázy, vešiaky, svietniky, krbové náradie. Odberné miesto po telefonickom dohovore: Pratecká 10F, Brno-Tuřany

Veľkoobchod a e-shop, porcelánový riad, sklenený riad, kuchynské potreby, riad, príbory.

E-shop, autorádiá, audio a video technika, elektrospotrebiče, fotoaparáty, riad, autorádiá, riad.