Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stolárstvo. Stolárske práce. Stolárska výroba na zákazku: -interiérový nábytok -kuchyne, kuchynské linky -vstavané skrine s posuvnými dverami -spálňa -predsiene -detské izby...

Predaj, montáž, servis: -drevené okná -plastové okná Rehau -eurookná profil: 68, IV 78, 80 -vstupné dvere -parapety vnútorné a vonkajšie -žalúzie: -do plastových okien -do eurookien -vnútorné horizontálne, vertikálne -vonkajšie.

Stolárstvo, podlahárstvo. Zákazková výroba: - kuchyňa, kuchynský nábytok - obývacie a detské izby - kúpeľňový nábytok - spálňa, postele - skrine - kancelársky nábytok - vybavenie predajní a reštaurácií.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Pôsobíme po celej ČR alebo na Morave aj na Slovensku. V kúpeľňovom štúdiu VLK koupelny nájdete kompletné vybavenie do kúpeľní pre mužov aj ženy. Navrhneme a zrealizujeme Vám kúpeľňu presne podľa Vašich predstáv, nájdeme pre Vás cenovo vyhovujúce riešenie a kvalifikovanie Vám ...

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.

Revízia: -technického zariadenia: -tlakové nádoby -plynové zariadenia -elektrické zariadenia -zdvíhacie zariadenie. Servis: -plynové spotrebiče.

Maloobchod, predaj, e-shop: -nábytok -jedálenský nábytok -kancelársky nábytok -kúpeľňový nábytok -komody -spálňa

Realizácia, predaj, dodávka, servis: -kúrenie a krby: -ostenie -elektrický krb-efekt skutočného ohňa -halogénové kúrenie -tepelné ventilátory a konvektory -mobilná klimatizácia -multifunkčné zariadenie-pre chladenie, vyhrievanie, zvlhčovanie, filtráciu vzduchu

Stolárske práce: -zákazková výroba z masívu a lamina

Dovoz, import z celej Európy, maloobchod, predaj: - štýlový nábytok - rustikálny nábytok - holandský nábytok - nábytok z masívu - konferenčné a kuchynské stoly - dubové stoličky - komody - vitríny, steny - sedacie súpravy - kreslá - bytové doplnky - starožitný nábytok

Stolárstvo. Zákazková výroba: - bytový nábytok: - spálňa - vstavané skrine - kuchynský nábytok - detský nábytok. Renovácia nábytku.

Stolárstvo, podlahárstvo. Stolárske práce z masívu, dyhy, lamina. Výroba a montáže: - kuchyňa, nábytok - dvere, obložky - schody, podlahy - okná, eurookná - drevené fasády, obklady.

Jedálenské sety nielen pre príjemné stolovanie? To je firma KS FASHION, s. Na našich vzorkových predajniach v Starom Meste pri Uherskom Hradišti a Zlechove alebo na našom eshope. Lacné a hlavne kvalitné jedálenské sety, čalúnené, drevené stoličky aj stoly. Toto všetko vieme vyrobiť. Ponúkame aj kancelárske a interiérové stoličky, stoly, ...

Pranie a šitie krojov. Strojové a ručné vyšívanie krojov. Šitie darčekových predmetov. Cirkevné odevy a textílie, perinky a rúšky ku krstu. Bytové doplnky.

Výrobca, výroba: -kuchyňa na mieru vrátane zamerania a grafického návrhu -komplexné riešenie problematiky kuchynských liniek: -vstavané skrine na mieru vrátane zamerania a grafického návrhu - veľkoobchod - predaj kuchynských liniek sektorový rad - výroba nábytku na mieru aj sériovo. Predaj: - bytového nábytku - kancelárskeho ...

Výrobca, výroba: -kuchyne na mieru. Stolárstvo, stolárstvo. Komplexné riešenie problematiky kuchynských liniek.

Kuchynské štúdio. Výroba, montáže, maloobchod, predaj: -nábytok, nábytku -kuchynské linky, kuchyne -dverí, schodísk -podlah, podlahy.

Šitie: -záclon, závesov -japonských stien -rímskych roliet -obrusov -poťahov na stoličky -prehozy -vankúšiky -bytové doplnky.

Montáže technológií chladenia chladiaceho nábytku a chladených priestorov. Výroba a montáže technológie chladenia priemyselnej vody. Montáže klimatizácií a tepelných čerpadiel.

Výroba, predaj, montáž: -nábytok: -zákazková výroba nábytku -kuchyňa, kuchynský na zákazku -obývacie a detské izby -kancelárie -vstavané skrine -bytový nábytok. Zákazková výroba drobných drevostavieb: -pergoly, altány, záhradné domčeky -garážové státie. Návrhy interiérov: -na počítači v 3D grafickom programe.

Stavebné a murárske práce, sadrokartóny, obklady a dlažby, zatepľovanie budov, montáže okien, parapetov a žalúzií.

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Výrobno-obchodná spoločnosť: -návrhy a výroba interiérového nábytku vrátane predaja interiérových doplnkov a spotrebičov -zákazková výroba nábytku do celého interiéru -kancelársky nábytok -nábytok pre školy aj škôlky -interiérové dvere a plávajúce podlahy.