Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba zariadenia: - vaňový zariadenia a nádrže - vzduchotechnika - potrubné rozvody - oceľové konštrukcie - čistiace zariadenie na doskové výmenníky - posúvače na sypké materiály - záchytné vane vrátane nosných roštov - havarijný žumpy - vodomerné šachty - vykurované izolované nádrže - násypky so zariadením na váženie a ...

Výroba, predaj a montáž - bezpečnostné mreže. Výroba, predaj a montáž - garážové vráta - posuvné a krídlové brány. Predaj, výroba a montáž - rolety.

Oprava, montáž, dodávka: -chladič zariadenie -klimatizácia -Priemyselné chladenie -izoláciu.

Stolárska dielňa - ručná výroba nábytku, dekorácií, bytových doplnkov, vybavenie pre interiér aj exteriér. Vytvárame aj kompletné riešenia interiérov od návrhu až po realizáciu. Vykonávame okrem iného gravírovanie, rezanie a značenie laserom. Vyrábame nábytok, dekorácie, vybavenie barov a reštaurácií.

Ponúkame komplexné služby v obore stavebníctva. Zaoberáme sa predajom, výmenou a montážou nielen okien, ale aj zimných záhrad, garážových brán a ďalších. Vykonávame rekonštrukcie domov, RD na kľúč a to nielen v okolí Dačíc, Třebíča, Znojma, Jemnice, Želetava, Jihlavy či Fintice, ale takmer po celej Vysočine a Juhočeskom kraji. montáž: ...

Spoločnosť realizuje revízie rôznych el. zariadenia, inštalácia verejného osvetlenia, ale aj dodávku a montáž čerpadiel, vrátane solárnych systémov.

Výroba, predaj: -školní, výpočtová nábytok -klasická učebne -školní lavice pevné lavica výškovo nastaviteľné -židle pevné stoličky výškovo nastaviteľné, čalúnené, plastovým sedadlom katedry -stoly pre učiteľov pojazdné skrine stoly -odborné učebne -počítačové učebne informačné centrá fyzikálne učebne chemické učebne -skříně do učební s ...

Predaj: - ázijský tovar - mramor - dlažba, obklady - žula - dlažba, obklady - parapety - schody - kuchynské dosky - ručná výroba - čadič - dlažba, obklady - dlažobné kocky - sochy - vázy - solitery - akváriové kamene.

Výroba a predaj plotov Poplastované a pozinkované ploty a pletivo z nášho obchodu využijete pre rodinné domy, záhrady, pozemky, pracoviská aj obchodné alebo zabezpečené objekty.

Revízia elektrických zariadení a bleskozvodov. Elektrorevízia. Revízia elektro, bleskozvody. Opravy a predaj kancelárskych stoličiek a kresiel.

Predaj, e-shop: -LED žiarovky, pásky a reflektory.

Výroba: - pohovky a sedacie súpravy na zákazku - sériová aj atypická výroba - čistenie a opravy čalúneného nábytku

Maloobchod, predaj, e-shop: - sedacie súpravy, pohovky, kreslá, obývacie steny - systémový nábytok, rattan, jedálenské stoly a stoličky - kancelárske stoličky a kreslá, vstavané skrine drevené o kovové garniže - zdravé spanie, matrace, rošty, lôžka, spálňa, skrine, masívny nábytok, detské izby, postieľky. Obchodný dom aleji.

Maloobchod, predaj: -sedacie súpravy, pohovky, kreslá, obývycie steny -systemový nábytok, rattan, jedálenské stoly a stoličky -kancelárske stoličky a kreslá, vstavané skrine drevené o kovové garniže. Nákupné stredisko Sázavanka.

Kuchynské štúdio. Návrh, montáž, doprava: -kuchynské linky na mieru.

Široký sortiment bytových dekorácií, doplnkov alebo vianočných a veľkonočných ozdôb.

Práca, výroba zákazková: - drevovýroba - truhlářství - vybavenie obchodov - kusový nábytok - kancelársky nábytok - drevené obklady - kuchyne - spálňa - vybavenie interiéru - počítačový nábytok.

Umelecké kováčstvo, zámočnícke práce, zámočníctvo. -umělecko kováčske výrobky -výrobky z nerez ocele -zámečnické výrobky. Výroba a montáž zábradlia, mreže, ploty, brány, markízy, madlá, svetla, vitríny, rámy pre vitráže, schodisko, interiérové doplnky, menšie oceľové konštrukcie, opláštenia stĺpov, vlajkové stožiare, repasácie pôvodných ...

Veľkoobchod, maloobchod: - telekomunikačné káble, materiál, prístroje a zariadenia - elektroinštalačné káble a materiál - svietidlá.

Zákazková výroba: - kuchynské linky - spálňa - obývacie, detské izby.

Tieniaca technika. Výroba, montáž, dodávky: -žalúzie horizontálne, vertikálne -rolety, zhrňovacie dvere a steny -kúpeľňové boxy -čalúnenie dverí -garážové vráta.

Zámočnícke práce všetkého druhu, brány, ploty, oceľové konštrukcie

Naša rodinná firma Miloš Máca s.r.o., ktorá je na trhu takmer 20 rokov Vám na najväčšej predajnej ploche nábytku v okrese Třebíč ponúka: - predaj kvalitného nábytku a bytových doplnkov na ploche 1800 m2 - sedacie súpravy v rôznych variantoch prevedení a poťahových látkach - sektorový nábytok pre obývacie a detské izby, spálne i predsiene - ...

Zákazková výroba: -truhlářství -schodiště -kuchyně -Vstavaný skrine, nábytok a ďalšie doplnky -realizace vybavenie interiérov pre domácnosti, firmy a organizácie.