Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Forkeramic, s.r.o. sa zameriava na dodávku obkladov, dlažieb a vybavenia do kúpeľní. Vzorky obkladov a dlažieb sú vo vzorkovej predajni a pre svojich zákazníkov spoločnosť vytvára aj 3D návrh kúpeľní.

E-shop s bytovými doplnkami. Textil pre deti i dospelých s postavičkami Disney, zvieratkami aj ďalšími modernými vzormi. Detské Disney doplnky, pomôcky do školy, hračky. Moderné kusové koberce aj pre deti, behúne, rohožky, schodové nášľapy.

Spoločnosť Fine&Case s.r.o. prevádzkuje internetový obchod, kde ponúka na predaj: - nábytok - záhradný nábytok - obaly, puzdrá a ďalšie príslušenstvo k mobilným telefónom

Zámočníctvo Křikava realizuje zámočnícke práce na Třebíčsku. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu a montáž brán a oplotenia. Vyrábame oceľové konštrukcie - zábradlia, schodiská. Zaisťujeme povrchové úpravy - žiarové zinkovanie, farby RAL.

Miroslav Peichl sa zameriava na výrobu nábytku, stolárske a podlahárske práce.

sortiment: - svietidlá a svetelné zdroje - modulárne prístroje a spínače - rozvádzače - káble, vodiče, vypínače - ventilátory, zásuvky - domácnosť, záhrada - zabezpečenie - akumulátory - veľké spotrebiče a iné

Naša firma ponúka kovovýrobu a stavebné zámočnícke a klampiarske práce v oblasti Jihlavy. Prevažnú časť výrobkov urobíme podľa Vašich požiadaviek a to vrátane návrhu, dodávky aj montáže. Z klampiarskych prác Vám poskytneme výrobu a nátery klampiarskych prvkov. Výškové montážne práce sú samozrejmosťou. V kovovýrobe zabezpečíme výrobu oceľových ...

Spoločnosť Pštrosi.com vedie svoj e-shop: -prachovky z pštrosieho peria -náušnice s pštrosím perím -pštrosie vajcia.

Zaoberá sa veľkoobchodným, malobchodným a zásielkovým predajom elektroinštalačného materiálu, svietidiel a všetkých komponentov priamo aj nepriamo súvisiacich s odborom elektro. Takmer 80% ponúkaného tovaru na e-shope je skladom a po obdržaní objednávky do 10:00 hodín je spravidla expedované v ten istý deň. Doručenie do 24 hodín priamo až k Vám do ...

Realizácia plotov na kľúč. Pletené pletivo, zvárané pletivo. Priemyselné panely. Drevené ploty, hliníkové oplotenie. Brány a bránky, samonosné brány. Betónové ploty, podhrabové dosky. Drevoplast, stĺpiky a vzpery. Doplnky a príslušenstvo.

Spoločnosť OKNOX s.r.o. zaisťuje predaj a montáž: - plastových okien a dverí, okná a dvere - drevených okien a dverí - hliníkových okien a dverí - zimné záhrady - parapety - žalúzie a rolety.

Služby: -čalúnické. Zákazková výroba: -nábytok.

Umelecký kováč. Kovovýroba, umelecké kováčstvo, sériová výroba: - úžitkové umenie, mobiliár - drobná sériová kováčska výroba (stavebné, mobiliár) - odpadkové koše, záhradné lavice, lavičky, krbové náradie a i. (Iba kováčsky spracované) - exteriérové práce, plastiky - ozdobné mreže - ploty - brány, bránky - kovanie na dvere - bytové ...

Výroba vzoriek kolekcia v oblasti cloniaci techniky: - rolety - plisované látky a duetové látky

Nábytok Frendl s.r.o.zabezpečuje na svojej predajni v Žďári nad Sázavou predaj nábytku.

Predaj, montáže: - tepelné čerpadlá - vzduch-voda, zem-voda, vzduch-vzduch - klimatizácia - Daikin, Sinclair, Haier, Gree. Zaistíme záručný aj pozáručný servis.

Predaj, e-shop, maloobchod: -osvětlovací technika -svítidla nástenné - stropné, vonkajšie -detské osvetlenie -koupelnová svietidlá -stojanové lampy -Vstavaný svietidlo -osvětlovací technika -lustry.

ArtexPolná, s.r.o.zaisťuje: Inštalácia vody, odpadu, plynu, kúrenia a klimatizácie a pod.

penový svet Internetový obchod, eshop, predaj: - ochranné prvky: - ochrana stien - ochranné pásy - podložky a výstelky - interiérová dekorácia: - nástenky - dekorácie - podlahové prvky: - puzzle podlaha - kročajová izolácia - športové vybavenie: - fitness cvičebný podložky - výstuhy masiek - ...

predaj: - spotrebná elektronika - domáce elektrospotrebiče - fotoaparáty - fotografické potreby. služby: - spracovanie fotografií - fotokopírovanie. Servis, oprava: - spotrebná elektronika. montáž: - televízne a satelitné antény s dodaním materiálu.