Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

MB servis sa zameriava na servis malých domácich spotrebičov, elektroniky a vykonáva aj pozáručné opravy s výnimkou televízorov, počítačov a telefónov.

-dřevostavby podľa individuálneho projektu -zahradní chatky -zahradní altány a pergoly -terasová dosky -kompostéry a zvýšené záhony -pískoviště -houpačky, šmykľavky -květináče -zahradní nábytok -přístřešky pre autá -ozdobné mriežky, deliace a protihlukové steny -ploty, vrátka, kovania -kotevní konzoly -plotové stĺpiky -palisády, ...

Aleš Horák ponúka široký sortiment kúpeľňového vybavenia - dlažby, obklady, sprchovacie kúty, vane, umývadlá, kúpeľňové a kuchynské batérie, drezy, sanitárna keramika, kúpeľňový nábytok, interiérové dvere, lepidlá, škárovacej hmoty, stavebnej chémie, lišty, všetok vodoinštalačný materiál, kúrenie a ďalšie. Na našej predajni pripravíme spolu s Vami ...

predaj: -široký sortiment posteľou, priestranných skríň, čalúneného nábytku, kancelárskych stoličiek, konferenčných, pc a tv stolov, jedálenských stolov, stoličiek a setov, bytových doplnkov a ďalšieho nábytku s klasickým i moderným dizajnom. -významný firemné predajca nábytku od spoločnosti Jitona na juhozápadnej Morave.

Zákazková výroba drevených dekorácií a laserové gravírovanie dreva. Dodávame vianočné, valentínske, veľkonočné dekorácie, ale aj prívesky, rámčeky, magnety a ceduľky s textom na prianie.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -Priemyselné spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové prístroje a príslušenstvo, ističe, prúdové chrániče, ...

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Spoločnosť alvaPRO s.r.o. sa zameriava na návrh a výrobu interiérových svetiel a atypických svietidiel.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Jana Procházková sa zameriava na výrobu a predaj šitých tašiek, detských hračiek, textilných dekorácií, záster, vankúšov a mnoho ďalšieho.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Brckoo.cz sa zameriava na sklenené a oceľové slamky. Slamky sú vyrobené v Českej republike. K slamkám je tiež možné si vybrať obaly a kefky na čistenie.

Kuchyňa IN s.r.o. prevádzkuje kuchynské a dizajnové štúdio, postará sa o návrh a realizáciu kuchýň a zameriava sa aj na vstavané skrine, nábytok do spální, detských a obývacích izieb a mnoho ďalšieho.