Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba nábytku a kompletná realizácia interiérov a exteriérov na kľúč pre súkromných užívateľov aj komerčné sektora. Zaistíme výrobu, dopravu aj montáž výrobkov u zákazníka.

Výroba, montáž: -oceľové, kombinované schody, schodiská -zábradlia, brány, strešné svetlíky -ľahké oceľové konštrukcie. -posuvné a krídlové brány, oceľové rošty Ponúkame schody exteriérové, žiarovo zinkované alebo schodiská interiérové kovové, nerezové, kombinované s drevom.

predaj: - masívny nábytok - interiéry - kuchyne, spálne, jedálne - matrace, rošty - vankúše, periny, obliečky.

Stolárstva. Výroba, predaj a montáž nábytku: -na zákazku kuchynskej linky, vstavané skrine -detské izby -kancelárskych, ordinačné nábytok -Dvere, skrine, komody a ďalšie doplnky z masívu.

Naša firma sa zaoberá všetkými elektromontážními a revíznymi prácami súvisiacimi s elektrinou. Súčasťou našich služieb je tiež maloobchodný veľkoobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Poskytujeme prvotriedne služby v celom spektre elektrotechniky. Sme vybavení modernými detekčnými meracími prístrojmi a kvalitným náradím vrátane ...

Výroba: - zákazková kovovýroba - zámočnícke a zváračské práce - vykonávame oplotenie pozemkov - strojné obrábanie kovov

Stolárstvo, stolárske práce, výroba: - okná, - dvere, - schodisko, - montované drevostavby (kompletná dodávka).