Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Predaj, e-shop, montáž tieniacej techniky - žalúzie - rolety - siete proti hmyzu.

Kuchynské štúdio s vlastnou stolárskou výrobou. Kuchynské zostavy na mieru. Predaj nábytku: - kuchyňa - sedacie súpravy - obývacie steny - nábytok na mieru.

Výroba, predaj, e-shop - sedacie vaky - taburety, kreslá - pelechy pre zvieratá - vankúše.

E-shop - kuchynské pracovné dosky a drezy - jedálenské stoly.

Predaj, maloobchod: -dizajnový nábytok -bytové doplnky

Stolárstvo. Výroba: - kuchyňa - skrine - postele, spálne - stoly - okná, dvere - vybavenie kancelárií a škôl. Realizačná dielňa. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

E-shop - LED žiarovky, LED pásky - mobilné telefóny - napájacie zdroje, wifi router.

Ponúkame osvetľovaciu techniku pre divadlá, televízne a filmové štúdiá, hudobné skupiny, kluby a ďalšie.

Veľkoobchodný predaj: -sviečky, sklo číre, porcelán, keramika, dekoračné textílie, vonné oleje, interiérové doplnky.

Veľkoobchod, maloobchod: - bytové doplnky - garniže

Predaj, montáž, realizácia: -interiérové aj exteriérové LED svietidlá a svetelné zdroje pre verejný aj súkromný sektor

Sme spoločnosť zaoberajúca sa predajom sušičov rúk a sušičov vlasov. Nielenže na našich stránkach nájdete vysoko kvalitné sušiče a sušiče nemeckej značky Starmix, ale ponúkame vám aj transparentný servis počas záruky aj následne po nej vďaka našim partnerom. Poskytujeme aj poradenstvo s výberom a dodanie náhradných dielov.

Tvorba návrhov, dodávka a servis klimatizácií pre byty, kancelárie a budovy.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -plynové spotrebiče Mora, Karma, Junkers, Buderus, Dakon, Therm, Prother.

Stolárska výroba : - interiérový nábytok na zákazku Realizácia a predaj - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Kompletné návrhy - osvetlenie vrátane záhradného - špecializácia LED Služby dizajnéra interiérov

Opravy a montáž práčok, umývačiek, sporákov, bojlerov, akumulačných kachlí, sušičiek a drobných elektrospotrebičov v Prahe a okolí. Výroba kľúčov a autokľúčov.

Žalúzie interiérové, vonkajšie. Rolety textilné, vonkajšie. Markízy. Bezpečnostné a solárne fólie. Tesnenie okien a dverí.

Skupina TECHO je lídrom v odbore poskytovania komplexných služieb v oblasti vybavovania komerčných interiérov v strednej a východnej Európe a zároveň významným výrobcom kancelárskeho nábytku v Českej republike. Od roku 2005 je súčasťou poprednej holandskej nábytkárskej skupiny ROYAL AHREND NV. Cieľom spoločnosti TECHO a.s. je poskytovať ...

Predávame nemecké kuchyne ALNO a ROTPUNKT, rakúske kuchyne EWE a INTUO. Do kuchýň montujeme spotrebiče BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, MIELE, LIEBHERR, GUTMANN a ďalšie. Radi pre Vás pripravíme návrh, kalkuláciu a plány inštalácií. Dodávame vrátane dopravy, montáže nábytku a elektrospotrebičov.

Spoločnosť INTERON, s.r.o. poskytuje služby v oblasti dverných, vstupných a zabezpečovacích systémov v priemyselných a súkromných objektoch. Realizácia zákaziek zahŕňa všetky fázy od posúdenia objektu, cez ponukovú časť zahŕňajúcu zameranie, vyhotovenie dokumentácie až po samotnú realizáciu, záručný a pozáručný servis.

Vykonávame kompletné projekty v oblasti architektúry, stavebníctva, automatizačnej techniky a zobrazovacích systémov pre komerčné a domáce priestory od projekcie až po realizáciu. Predávame široký sortiment moderného, klasického a Art deco nábytku, LED aj klasických závesných a zápustných svietidiel do interiéru aj exteriéru od popredných ...

Predaj a montáž žalúzií, roliet, markíz a vrát.

Veľkoobchodný predaj prúteného tovaru, bytových doplnkov, práčovných košov, košíkov, chovateľských potrieb, tácok, ošatiek a korálkových závesov. Ponúkame široký sortiment umelých živých plotov.