Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Fresh Cook. Internetový obchod, e-shop: - kuchynské potreby - piknikové koše

Internetový predaj, e-shop: -bytové doplnky a dekorácie -nábytok -oblečenie

Internetový predaj, e-shop: -ekodrogéria -prírodná kozmetika -hygienické potreby -ekologické fľaše -tašky a vrecká -riad -nádoby a obaly -koše a vrecia na odpad -kancelárske potreby

Maloobchod, predaj, e-shop: -bytové doplnky -dekorácia

Predaj, servis, oprava, montáž: -klimatizácia

Dovoz, predaj - dámske, pánske a detské oblečenie - kabelky, tašky - galantéria, metráž - bytový textil.

Maloobchod, predaj, bazár, e-shop: -kuchynský nábytok

Sme česká firma výhradne zastupujúca najlepšie svetové značky v oblasti dojčenského a detského tovaru. Zaoberáme sa veľkoobchodným a maloobchodným predajom. Možnosť nákupu cez internet alebo osobne na našej predajni v dobre dostupnej lokalite Prahy 4. Z našej ponuky vyberáme: - detský nábytok PAIDI, SCHARDT a SAUTHON - opatrovateľky, ...

Elektroinštalácia, elektroinštalačné práce - inštalácia zabazepečovacích systémov - montáž osvetlenia.

Návrh, výroba: -interiérové osvetlenie -módne doplnky -šperky

Zámočnícka kovovýroba a stolárstvo. Výroba - zábradlia, brány, ploty, mreže. Povrchová úprava - žiarový zinok, práškový lak, striekané farby.

Predaj, montáž: - plastové, drevené, hlikové okná a dvere - žalúzie - garážové vráta

Služby: - návrh a kompletnú realizáciu všetkých interiérov na kľúč - stavebná projekcia - inžinierska činnosť Zákazková výroba nábytku.

Kúpeľňové štúdio. Maloobchod, predaj: -obklady -dlažby -doplnky do kúpeľní

CARELLI Predaj moderných luxusných kožených sedacích súprav, spální, kresiel a stoličiek. Veľký výber dizajnového nábytku, ktorý výborne doplní Vašu modernú domácnosť. Keďže dizajnový interiér bez luxusného a štýlového nábytku, je ako nebo bez slnka!

Predaj a montáž závesných systémov do okien - garniže - rolety, žalúzie, markízy, siete proti hmyzu - japonské steny. Čaloníctvo - opravy čalóneného nábytku.

Kožené sedacie súpravy: - výroba - predaj - veľkoobchod. Vybavenie interiérov: - domácnosti - firmy - výrobné spoločnosti.

Odsávanie a filtrácia olejových a emulzných aerosólov, hmlovín a prachu. Ponúkame odlučovače olejovej hmly a aerosólu, filtračné veže, elektrostatické filtre, jednotky na odsávanie suchého prachu a dymu, sacie ramená a magnetické separátory.

Jediná galéria vo východnej Európe, zameriavajúca sa na diela a umenie dizajnéra a maliara Davida Gersteina. Prvýkrát v Českej republike. Nájdete u nás živé a farebné umenie tohto umelca, ktoré si môžete kúpiť alebo objednať v našej galérii. Osobité výtvarné diela sú hodnotným a orignálnym darčekom, ktorý rozjasní každú domácnosť. V stálej ...

Spoločnosť ponúka kompletný sortiment pre kúpeľne - od sanitárnej keramiky, vodovodných batérií a vaní, cez sprchové kúty a hydromasážne systémy, až po obklady a dlažbu, sklenené umývadlá, kúpeľňový nábytok a doplnky vo všetkých cenových reláciách a prevedeniach.

Špecialista na český dizajn od kubizmu cez art deco, funkcionalizmus, Brusel až po súčasnú tvorbu.

Ponúkame moderné LED svetelné zdroje do domácností a na profesionálne použitie.