Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť SETEC poskytuje komplexné služby v oblasti svetelnej techniky. Našim cieľom je umožniť projekčným pracoviskám orientáciu a podporu pri navrhovaní osvetľovacích sústav. Naša databáza obsahujú v súčasnosti informácie o parametroch viac ako 300.000 typov svietidiel od cca 500 výrobcov z celého sveta. Spoločnosť SETEC podporuje ...

Zaoberá výrobou nábytku na mieru ako napríklad kuchyne, vstavané skrine, kancelársky nábytok, detské izby, ale aj drobný nábytok podľa priania zákazníka. Poskytujeme všetky služby od zamerania, návrhu, dopravy až po samotnú montáž. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji. Nábytok na mieru, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - kancelársky ...

Spoločnosť ELTODO OSVETLENIE, s.r.o. sa zameriava na výstavbu, prevádzku a údržbu verejného a architekturního osvetlenia. Usilujeme sa o modernizáciu a zlepšenie technického stavu sústavy verejného osvetlenia. Ponúkame kvalitné a premyslené systémy pre mestá a obce, úsporné a bezpečné vonkajšie aj vnútorné osvetlenie, ktoré vytvoria pozitívnu ...

Tieniaca technika, žalúzie, rolety a markízy - výroba, montáž a predaj HELLA, Arabella, Krűlland, SKS Stakusit Výroba, predaj, montáž, opravy a zameranie: - horizontálne hliníkové žalúzie - medziokenné, interiérové, predokenné - vertikálne, plastové, látkové - zatemňovacie, s motorovým ovládaním - šikmé - látkové interiérové rolety - ...

Tieniaca technika, žalúzie, rolety a markízy - výroba, montáž a predaj HELLA, Arabella, Krűlland, SKS Stakusit Výroba, predaj, montáž, opravy a zameranie: - horizontálne hliníkové žalúzie - medziokenné, interiérové, predokenné - vertikálne, plastové, látkové - zatemňovacie, s motorovým ovládaním - šikmé - rolety interiérové látkové, ...

Výroba: -úsporné osvetlenie -kancelárskych svietidlá -svítidla pre vonkajšie osvetlenie -zářivková svietidlá, svietidlo -kompaktný žiarivky, žiarivka -VŠEOBECNÉ svietidlá -modul -adaptéry -tlumivky.

Tradičná česká spoločnosť KRBY Praha s.r.o. pôsobí na trhu už od roku 1999. Našou špecializáciou je stavba krbov na kľúč a tiež predaj krbových kachlí renomovaných výrobcov. Ďalej realizujeme dodávky nerezových trojzložkových komínov. Tieto komíny vynikajú nižšou hmotnosťou a takmer neobmedzenými možnosťami použitia, navyše nepraskajú vplyvom ...

Výroba bytového textilu, tieniacej techniky, záclonových koľajníc, roliet, potlače na rolety a markíz.

Krby, kachle, sporáky, komíny a komínové systémy, vrátane kompletného servisu v oblasti krbovej a komínovej techniky. Obchodný reťazec so špecializáciou na vykurovaciu techniku. Predaj a distribúcia tovaru s dovozom k Vám po celej CZ. Veľkoobchod, maloobchod.

Kancelársky nábytok, zariaďovanie interiérov kancelárií. Viac ako 10 radov kancelárskeho nábytku s možnosťou okamžitej dodávky.

Firma Josef Pavle sa zaoberá realizáciami plotov a oplotenia na kľúč. Ďalej sa v rámci svojej činnosti venujem montáži brán, brán, garážových brán a tiež pokládkám zámkovej dlažby, stavbe terás či výrobe a montáži žalúzií. Sídlo firmy nájdete na adrese Vysočanská 243/113, Praha 9 - Střížkov. Výstavba, realizácia, montáž: - ploty, pletivo, ...

Obchodné oddelenie firmy. Výroba, predaj, montáž, poradenstvo: - drevené žalúzie (interiérové, exteriérové - vonkajšie): - horizontálne, vertikálne žalúzie - drevené predokenné rolety - okenice, okenicové systémy ..

Obchodná spoločnosť ASTRA Lighting s.r.o. je profesionálnym dodávateľom osvetľovacích systémov a svietidiel popredných svetových výrobcov, pre celý rad použitia. Zaistíme dodávku osvetlenia pre priemyselné, verejné, obchodné a kancelárske budovy, zdravotníctva, školstva aj architektonické osvetlenie miest či obcí. Sídlime na Prahe 5. Návrh, ...

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Spoločnosť Gangaro s.r.o. prevádzkuje internetový obchod La Maria so štýlovými a originálnymi dekoráciami pre Vaše bývanie. Dizajnové kúsky ponúkame nielen do obývacej izby, ale aj do kuchyne či záhrady. Naše výrobky sú vhodné ako zaujímavé a nápadité darčeky.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Predaj a montáž garážových a priemyselných sekčných vrát, pohonov, vchodových dverí, vstupných brán, rolovacích brán, rýchlobežných brán, nakladacie techniky (Nakladacie mostíky, Tesniace goliere, Mobilné rampy atď.) Ponúkame vysoko kvalitné výrobky za rozumnú cenu.

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Žaluziové STUDIO ponúka široký sortiment vnútorné i vonkajšie tieniacej techniky pre Váš dom, byt, kanceláriu či obchod. Našou hlavnou činnosťou je výroba a montáž slnečného zatienenie z komponentov najlepších českých výrobcov.

Spoločnosť BENEFIT TERM s.r.o. sa špecializuje na on-line predaj klimatizácií a tepelných čerpadiel ich montáže a servis.

Philips sa špecializuje na vývoj, výrobu a použitie inovatívnych (LED) osvetľovacích riešení. Vyberte efektívny systém osvetlenia aj pre váš dom alebo prevádzku.

Predaj krbových kachlí, krbových vložiek a príslušenstva.

Umelo vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladam moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to najlepším na Slovenskom trhu. Nájdete u nás najmodernejšie umelej vianočné stromček v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím Alebo zasnežené umelej stromcek či stromček na drevenom vý dealer. Naše umelé vianočné stromcek ŠÚ od základu stávania ...