Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Spoločnosť sa špecializuje na realizáciu kompletných interiérov bytových a rodinných domov.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlhodobo a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť, ktorá disponuje: - vysoko motivovaným kolektívom odborných pracovníkov - vlastnými výrobnými kapacitami - skladovacími priestormi - predajnými pobočkami po celej Českej republike aj na Slovensku.

Predaj: - potreby pre domácich majstrov - domáce potreby - záhradnícke potreby.by - vymaľovanie, tapetovanie -poradenský a informačný servis Zákaznícka linka: 841111135

Veľkoobchod, predaj, oprava, servis, montáž, inštalácia: - klimatizácia LG Electronics, Midea - klimatizácia do kancelárskych a bytových priestorov, servery, ústredne - domáce chladenie a klimatizácia - bazénové odvlhčovače - bazénové čerpadlá

Predaj, maloobchod: -kúpeľňový nábytkček

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov, ktoré sa týkajú bývania

Ponúkam predaj, monáž a servis garážových brán Hörmann, samostatných a posuvných brán značiek Hörmann, FAAC, BFT, BENINCA a SOMFY.

Kuchyňa, výroba kuchýň. Naše zostavy sú svojou kvalitou porovnateľné s tradičnými výrobcami a pri výrobe je používané odolných fólií a samozrejme aj lamina.

Vitajte v internetovom obchode Svietidlá-Predajna.sk, ktorý disponuje širokou ponukou svietidiel a osvetľovacej techniky. Hľadáte osvetlenie do domu, bytu, na balkón alebo na verandu? Vyberajte v bohatom sortimente, ktorý tvoria svietidlá najrôznejších tvarov, stolné aj stojacie lampy, bodové svietidlá, lustre aj nástenné svietidlá.

Dodávanie drevených garážových brán, eurookien a vchodových dverí.

Internetový špecialista na kuchynské a domáce spotrebiče.

Realizované originálne návrhy látok ak. mal. Evy Jandíkovej. Škála farebných veľkých aj drobných pruhov. Predaj metráže, hotových posteľných obliečok, obrusov či iných bytových doplnkov v ateliéri aj cez e-shop. Možnosť zákazkového šitia. Látky sú jemné pohmatom ako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Služby, montáž: -okná, dvere, garážové vráta. Výroba, obchod, predaj, poradenstvo, kalkulácia, dodávky na kľúč, zameranie, montáž, oprava, údržba, servisné práce záručné aj pozáručné: -výplne stavebných otvorov -plastové a hliníkové okná vo farebnej škále podľa RAL (aj atypy kruh, trojuholník) -AL, PVC dvere -zasklievanie dvoj, ...

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s viac ako 17 ročnou praxou v odbore spracovania kameňa. Profesionálne služby v odbore kamenárstvo, murárstvo. Rekonštrukcia bytu a bytových jadier. Ponuka kamenárskych prác. Výroba krbov, schodov, kameňa pre kuchyne a kúpeľne, dlažieb, kociek a výrobkov zo žuly, mramoru a pieskovca.

Internetový predaj: - sušiaky na oblečenie - termosky - mixéry - odšťavovače. Export, import malé elektro spotrebiče. Kategória: - sušiaky na oblečenie - termosky s auto-ohrevom - rúry - soya makery - odšťavovače - rýchlovarné kanvice.

Dodávky, predaj: - španielske obklady a dlažby - sanitárna keramika - sprchové kúty - vodovodné batérie - nábytok do kúpeľní - kúpeľňové doplnky.

Firma sa zaoberá predajom: - rozkladacie sedacie súpravy - polohovateľné postele pre zdravé spanie - čalúnený nábytok - sklopné postele - antialergické prikrývky a vankúše Klinset. .

Prevádzkujeme veľkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Medzi naše služby patrí projekcia, dodávka, montáž a servis. Ďalšie naše činnosti sú elektro práce, stavebné práce, vodoinštalatérstvo. Predávame ventilačné turbíny Lomanco.

Predaj a montáž - drevostavby Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - nábytok (vstavané skrine, stoly, skrinky, ...) Predaj - podlahy Predaj a montáž - okná - dvere Montáž - podlahy

Kúpeľňové štúdio. Predaj, návrhy: - vane a sprchové kúty - sanitárna keramika - kúpeľňový nábytok.