Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Firma PLYN SERVIS Michal Širlo sa zaoberá už od roku 1991 servisom plynových spotrebičov, predajom inštalačného materiálu na kúrenie, vodu a plyn vrátane montáží. Pomôžeme Vám aj s výberom. V súčasnej dobe je na trhu veľké množstvo rôznych spotrebičov, ktorých moderné prevedenie zodpovedá ekonomickým a bezpečnostným požiadavkám aj náročnosti ...

Výroba, predaj: -nábytok -kuchynské linky -vstavané skrine -kúpeľňový nábytok -nábytok na mieru. 3-D návrhy interiérov na PC**.

Predaj, servis: - vzduchotechnika - chladničky, mrazničky

Stolárske práce Výroba - kuchyňa - nábytok - vstavané skrine

-výroba nábytku na mieru -požičiavanie párty atrakcií

Dodávka - odsávače k drevoobrábacím strojom - olepovačka hrán MANUAL - vákuový dyhovací lis - podávače Dodávka - odsávače na kamenný prach

Ponúkame: -sezónny tovar -kuchynské potreby -domáce potreby -elektronika -príslušenstvo -kozmetické prístroje -zdravotné prístroje.

Výroba svietidiel a fotovoltaiky v Českej republike. Hlavným zameraním sú komerčné svietidlá určené na zabezpečenie kvalitného osvetlenia najmä v: - priemyselných - administratívnych - obchodných - ďalších priestoroch s ohľadom na zabezpečenie nadštandardného pomeru medzi kvalitou a cenou. Okrem komerčných svietidiel sa spoločnosť ...

VEĽKOOBCHOD, MALOOBCHOD: - svietidlá - svetelné zdroje NÁVRHY, DODÁVKA, MONTÁŽ: - bytové svietidlá - lampy - osvetlenie osvetľovacia technika - návrh osvetlenia zadarmo - svietidlá pre interiéry - záhradné a kancelárske svietidlá - osvetlenie interiérov - žiarivkové systémy - podhľadové svietidlá žiarivkové, ...

Firma ponúka tabule, nástenky, vitríny, školský nábytok, lavice, projekčnú techniku, dáta – video projektory a kancelárske potreby.

Výroba, montáž, servis, oprava: - rolety: - predokenné (hliník, plast) -pre novostavby, dodatočnú montáž - nosný roletový preklad - garážové brány: - rolovacia lamelová - sekčné - Hliníkový program: okná, dvere, parapety, balkóny, výlohy, záhradný nábytok Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - žalúzie: - horizontálne ...

Predaj - prvky z umelého pieskovca ploty, podmurovky, oporné múry, balustrády, obklady, dlažby, cesty, schody, doplnky pre ploty, interiéry, záhrady a parky, záhradné krby, záhradný nábytok, udiarne, schránky Výroba - umelý pieskovec umelý kameň - prvky z umelého pieskovca (záhradné krby, udiarne, schránky) - prvky z umelého ...

On-line predaj, e-shop: - sedacie vaky značky ElSack - sedacie vaky značky ElSack - kancelárske stoličky - kancelárske kreslá - komerčné sedenie - sofa a sedačky.

Montáž a stavba oplotenia stavieb, areálov, podnikov, tenisových kurtov, športovísk a viacúčelových ihrísk. Zákazky realizujeme na „kľúč“ tzn. od prehliadky staveniska, zamerania až po samotnú montáž vybraného typu plotu a jeho sprevádzkovanie. Systémy plotov zn. Betafence. Výška plotov až 4 m.

Kúpeľne, veľkoobchod a maloobchod. Kuchyňa - výroba na mieru. Rekonštrukcia interiérov - prestavba kúpeľní.

Krby rustikálne, krby moderné, krby atypické, krby klasické, ďalej aj predaj doplnkov pre krby a projekcie krbov.

Výroba, montáž: - svetelná aj nesvetelná reklama - neóny - svetelné panely - svetelné písmená a znaky - nesvetelné písmená - atiky čerpacích staníc - pylóny, totemy, vlajky - LED reklama.

Maloobchod. Výrobky pre auto: - nálepky - katafoty - grafika - materiály - farby - interiér - zrkadlá - prívesky - 3d línia Výrobky pre dom: - magnety - obrazy - ukazovatele - sklo - značky.

Kožené sedacie súpravy. Firma BYTCENTRUM v.o.s. vznikla v roku 1992. Ako jedna z mála na českom trhu sa začala venovať výrobe a predaju kožených sedacích súprav, s možnosťou úprav rozmerov podľa požiadaviek zákazníka.

Odborný veľkoobchod TZB. Kotly tuzemské i zahraničné. Radiátory - všetky typy tuzemských výrobcov. Kompletné príslušenstvo vykurovacích sústav. Kompletné vybavenie kúpeľní.

Predaj, výroba domácich elektrospotrebičov. Naša spoločnosť vznikla v roku 1943 a na trhu pôsobíme v Českej republike viac ako 70 rokov. Pre Vašu domácnosť v našom sortimente nájdete: - vreckové, bezvreckové, viacúčelové vysávače typu ručné a tyčové. K vysávačom ponúkame hubice, kefy, nástavce a turbokefy mnohých typov a sáčky. - ...

Hydrantové systémy, skrinky pre hasiace prístroje, výroba kovových skriniek.

1001svetel.sk sa zaoberá predajom moderného osvetlenia, pre domáce interiéry, kancelárie, hotely a penzióny. Tovar je pre našu firmu vyrábaný na zákazku, a teda ho nekúpite nikde inde ako u nás. Ponúkame ako moderné, tak aj tradičné, detské, dekoratívne, drevené i semišové svetlá, ktoré sa hodia do každého interiéru.

Ponuka predaja sedacích vakov. V sortimente sú vaky pre deti, dospelých a doplnky ako sú náhradné obaly a náplne. Možnosť výberu z rôznych materiálov

1. špecializovaný obchod pre ľavoruké. Ojedinelý obchod so školskými potrebami pre ľavoruké deti: - perá, nožnice, pravítka, strúhadlá - otvárače na konzervy, na zátky, škrabky alebo kuriózne hodiny idúce pospiatky.