Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Kancelársky nábytok. Firma SCANDIUM bola založená v roku 2002 Jaroslavom Čechom a Pavlom Roubalom - dvoma spoločníkmi, ktorí sa už niekoľko rokov predtým pohybovali v oblasti kancelárskych a verejných interiérov. Hlavnými náplňami sú činnosti: - architektonická - konzultačný - poradenská - realizačné.

Dodávka a montáž - posuvné dvere do priečok Dodávka a montáž - svetelné rampy Dodávka a montáž - bazénový systém AQUAPANEL Sadrokartonárske práce Rekonštrukcia - adaptácia bytových či nebytových priestorov pre drobných investorov aj stavebné firmydodávka - ostatné stavebné profesie Stavebné práce - murárske ...

Výroba, predaj - pergoly - záhradné altány Stolárske práce Výroba, predaj - kuchyňa Predaj - interiérový nábytok Výroba - interiérový nábytok

Zaisťujeme nielen pranie a mandľovanie bielizne, ale tiež len potrebné ručné žehlenie a tiež vám zaistíme ušitie veľmi kvalitných páperových diek, vankúšov a ďalších výrobkov z peria.

Ponúkame tepelné čerpadlá a klimatizácia Toshiba. Predaj, montáž a servis tepelných čerpadiel a klimatizácií.

Výroba - vráta Výroba - schody - ploty Strihanie a ohýbanie plechov Zámočnícke práce - kovovýroby - zákazková výroba zo železa

Havarijný servis plynových kotolní, výmenníkových staníc, vzduchotechniky, montáž merania a regulácie, revízia spotrebičov a ručného náradia, výmeny a opravy čerpadiel Wilo, Grundfos, Sigma.

KARE Design Praha Ponúkame široký výber moderného nábytku, osvetlenia, bytových doplnkov, dekorácií a darčekov. Extravagantné dizajnové lahôdky. Spolupracujeme s architektmi. Veľkoobchodný aj maloobchodný predaj. Návrhy interiérov.

Ľad žiarovky Montiss - úsporný a ekologicky šetrný zdroj svetla. LED - Light Emmiting Diod (svetlo vyžarujúca dióda) je najpokročilejšia technológia osvetlenia. Ľad žiarovky, úsporný a ekologicky šetrný zdroj svetla na osvetlenie verejných priestorov i domácnosti. Ľad žiarovky vďaka nízkej spotrebe, dlhej životnosti a ideálnej vlnovej dĺžke ...

obchod s robotickými pomocníkmi: - hračky - pomocníci v domácnosti - audiotechnológia ai.

Predaj a servis domácich spotrebičov značky Fagor. Sortiment: - kuchyňa - Kuchynské linky - vstavané skrine - podlahy - 3D návrhy. Sme schopní vyrobiť akýkoľvek atypický nábytok podľa priania zákazníka. Bezplatný grafický návrh 3D a kalkulácia ceny je samozrejmosťou, taktiež bezplatné konkrétne zameranie a doprava až na miesto ...

Realizácia systémov slúžiacich na vykurovanie a ohrev TÚV. Montáž kuchynských liniek.

Stolárstvo s dlhoročnou skúsenosťou. Výroba: - individuálne interiérové zariadenie - malosériová výroba nábytku - repliky starožitného nábytku.

Výroba a priamy predaj: - zdravotnícky nábytok - kartotéky - nočné a jedálenské stolíky k lôžkom - kancelársky nábytok - stolička - kreslá - kompl. interiéry vrátane návrhu.

Predaj svietidiel a protipožiarneho zabezpečenia.

Montáž - klimatizácia, vzduchotechnika Servis - klimatizácia, vzduchotechnika

Predaj nábytku: - kuchyňa a kuchynské linky - obývací nábytok a sedacie súpravy - spálňa - študentské a detské izby - úložné priestory.

Predaj aj servis: -tepelných čerpadiel -chladiace a klimatizačné techniky.

FÄRBER CZ s.r.o. – zastúpenie firmy Färber GmbH SRN. Renovácia: - interiérových dverí domových - dverí zárubných drevených a kovových - kuchynských liniek - vstavaných skríň - schodov vrátane zábradlia. Dodávky a montáže: - obložkovaných zárubní - plávajúcich podláh - bezpečnostných a protipožiarnych dverí značky Festa.

Zastúpenie firmy Farber. Renovácia: - dvere interiérové, domové. - zárubní drevených a kovových - kuchynských liniek a skríň. Dodávky a montáže: - obložkových zárubní - plávajúcich podláh - krytu vykurovacích telies. Predaj a montáž plastových okien zn. Finistral. Montáž bezpečnostného systému dverí značka Sherlok. FÄRBER ...

Firma PRETOM podniká na českom trhu od roku 1995 a zaoberá sa predovšetkým výrobou, montážou a servisom: - plastových okien a dverí - vnútorných a vonkajších parapetov - vonkajšieho tienenia - markíz, roliet a žalúzií - interiérového tienenia - žalúzií a roletiek.

Plastové okná a dvere. Rolety, žalúzie a markízy. Garážové vráta.

Ponuka komponentov pre: - chladenie - klimatizácia - autoklimatizácia. Poskytovanie kompletných služieb v oblasti autoklimatizácií.