Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Predaj - svetelná technika. Ozvučenie: - kapely - diskotéky - doplnkové programy - travesty show - konferencia - oslavy - charitatívne akcie - svadby - školské akcie - zvuková technika. Servis: - svetelná technika.

Internetový predaj svietidiel a svetelných zdrojov.

Chladenie, klimatizácia, tepelné čerpadlá - montáž, servis, opravy a údržby.

Montáž osvetlenia. Elektroinštalačné práce. Výroba - elektrická energia.

Servis a opravy domácich spotrebičov: - práčok (vopred aj horom plnených) - umývačiek (voľne stojacich a vstavaných) - sušičiek (kondenzačných i výfukových) - sporákov, vstavaných rúr, SKD a digestorov Montáže Pravidelné kontroly

Výstavba, projekcia - soľné jaskyne - soľné krby - soľné sauny Predaj, e-shop - soľné lampy - soľné krby - soľná kozmetika

Predaj elektroniky pre byt, dom, záhradu a do prírody. Firma ponúka výrobky renomovaných firiem, produkujúcich kvalitnú elektroniku pre široké použitie a rybárske potreby za prijateľné ceny. Špecializujeme sa na vysielačky, odpudzovače kún a ostatných škodcov, mobilné telefóny, GPS navigácie, prístroje na úsporu energií atď.

Všetky stolárske práce na zákazku - z lamina, z masívu a dyhovanej drevotriesky Výroba - kuchynské linky - kancelársky nábytok - stoly na mieru - detské izby - obývacie steny - konferenčné stolíky - predsieňové steny - atypické doplnky - zariadenie hotelov - plávajúce podlahy (umelé aj drevené).

Internetový predaj zdravotných a kancelárskych stoličiek SpinaliS.

Pohony pre ovládanie bránovej a bránovej techniky. Sekčné vráta hriadeľové a reťazové. Rolovacie brány roletové nástrčné, roletové prevodové a roletové rúrkové.

Dizajn - bytové štúdio. Návrhy interiérov. Predaj nábytku: - jedálenský nábytok - sedacie súpravy - postele - skrine.

Návrhy a realizácia interiérov. E-shop: - lôžkoviny, - vybavenie detských izieb hojdacie zvieratká, - hojdacie zvieratká, - lôžkoviny.

Internetový predaj: - kožené sedacie súpravy - doplnkový kožený nábytok - kreslá, stoličky, pohovky, taburety, stoly.

Projektovanie a realizácia kuchýň a interiérov na zákazku. Tvoríme: - kuchyňa - vstavané skrine - obývacie zostavy - spotrebiče.

Montáž - osvetlenie Elektrikárske prácerekonštrukcia - domové rozvádzače Rekonštrukcia - kuchyňa Sadrokartonárske práce

Kompletné služby v oblasti tepelných čerpadiel a klimatizácie Lg, Toshiba. Samozrejmosťou je cenová kalkulácia montáže zadarmo. Okrem montáží, servisu, údržby a opráv tepelných čerpadiel a klimatizácií LG a Toshiba poskytujeme poradenstvo v danej oblasti. Síce sa špecializujeme hlavne na značky LG a Toshiba, ale dodávame, montujeme a servisujeme ...

Veľkoobchod a internetový predaj s ratanovým nábytkom.

Zaisťujeme kompletný paletový servis ako pre jednotlivcov tak pre veľké spoločnosti. Vykupujeme všetky druhy paliet. Vyrábame predovšetkým atypické palety, debny, veká. Sme prvý výrobca paletového nábytku v SR.

Spoločnosť sa zaoberá technickým zariadením budov a technológiami na úpravu klímy.

Dodávka, montáž, servis a veľkoobchod: - klimatizácia Toshiba, Daikin - tepelné čerpadlá - čističky vzduchu - chladiace zariadenie - odvlhčovanie a vysúšanie - vzduchotechnika - vzduchové clony.

Výroba, predaj, montáž, servis - vjazdové brány - garážové a priemyselné vráta - automatické pohony - závory