Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Široká ponuka autofólií a okenných fólií pre komerčné aj súkromné objekty. Sortiment: - bezpečnostné, protislnečné a tepelno-izolačných fólie - autofólia SOLAR-STOP. Dodávame mimoriadne vysoko kvalitné fólie inštalované v rámci našej profesionálnej dílerskej siete.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - dvere - schodisko Prevádzkareň: Kostolné 386 267 11 Vráž na Berouna

Činnosť: - reštaurovanie nábytku - výroba nábytku, repliky, dizajnový nábytok, nábytok na mieru

Zákazková výroba - kuchyňa - kancelársky nábytok - postele - rošty - skrine Remeslá, služby, výroba - stolárske práce

Predaj, montáž: - terasy z materiálu WPC od WoodPlastic - oplotenie z WPC

Predaj - nábytok jedálenské stoly, konferenčné stolíky, skrine, TV stolíky, stoličky

Výroba, predaj, montáž: -Led osvetlenie v administratívnych budovách

Návrhy osvetlenia pre súkromné rezidencie.

Bambusové, ratanové, palmové, prútené, papraďové, drevené a keramické výrobky a dekorácie.

Návrhy, projekcie, realizácie, montáže: - vzduchotechnika, vzduchotechnické zariadenia: - vetracie jednotky - rekuperačné jednotky do RD aj do veľkých objektov - vetranie reštauračných kuchýň vrátane nerezových digestorov - teplovzdušné vykurovanie rodinných domov a bytov - odvetranie WC, kúpeľní a kuchýň v RD av bytových ...

Textilná výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - MaMi design: - dámske turecké nohavice, kraťasy, tričká, tielka, sukne, šaty - detské pyžamá, nohavice, kraťasy, nákrčníky - deky - odevy, oblečenie: - dámsky tovar - detský a dojčenský tovar - posteľné súpravy a deky - nadmerné odevy - pánsky ...

Montáže, inštalácia: - tieniaca technika na okná a dvere: - žalúzie - horizontálne, vertikálne, drevené - rolety - látkové, na strešné okná - predokenné rolety - siete proti hmyzu - okenné, dverné - tesnenie okien - zhrňovacie dvere - vodiče a záclony. Služby: - vytvorenie cenovej kalkulácie ZADARMO.

Výroba, dovoz, predaj: - osvetlenie, svietidlá

Ponúkam služby hodinového manžela nielen pre oblasť Uhříněvsi, Říčan a okolie. Vykonávam takmer všetky remeselnícke práce, či už v rodinných domoch, rekreačných objektoch alebo bytoch, komplexnú starostlivosť o ovocné a okrasné záhrady, výrobu aj opravy jednotlivých kusov nábytku a podobne. Viac tu: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Činnosť: - dodávky vzduchotechnických zariadení - meranie a regulácia - chladenie a klimatizačných jednotiek - vzduchové dverné clony - záručný a pozáručný servis klimatizácie a vzduchotechniky - rekonštrukcia vzduchotechnických zariadení - rekuperácia - kompletné stavebné práce.

Firma Ratan-Praha.cz sa zaoberá predajom ručne vyrábaného nábytku a doplnkov zo 100% prírodných materiálov, máme tie najlepšie a rokmi preverené dodávateľa v tomto odvetví. Kvalita je to čo u nás hrá prím.

Ponúkame montáž a dodávku mechanických zariadení ako sú brány, vráta (sekčné), dvere, okná, oplotenia a ďalšie zariadenia tohto typu, vrátane elektronického zaistenia budov a objektov.

Vykonávame inštalácie a opravy klimatizácií, vzduchotechniky, tepelných čerpadiel a rekuperácií. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji.

Internetový predaj, e-shop: -bižutéria -telová a vlasová kozmetika -móda a doplnky -detský tovar -bytové doplnky

Predaj bytových doplnkov, skla a porcelánu, vybavenie pre kuchyne, kúpeľne, predsiene, jedálne, bar a záhradu. NAOKO je obchodná značka internetového a kamenných obchodov spoločnosti Albertina s.r.o., dovozca širokého sortimentu bytových doplnkov a darčekov od dodávateľov z celého sveta. NAOKO oslovuje zákazníkov oceňujúcich nevšedný dizajn ...