Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

činnosť - opravy a servis strojov a strojných zariadení - zámočnícka výroba - výroba kovaných, pojazdových a krídlových brán, konštrukcií.

Stolárstvo, zákazková výroba nábytku - kuchyne - obývacie steny - dvere - spálňa.

Výroba, predaj, montáž, servis - oceľové požiarne dvere - požiarne vráta.

Výroba a predaj krbových kachlí, krbových vložiek a tiež teplovzdušných kachlí kachlí Buly a Buly kat s možnosťou teplovodného výmenníka.

Ploty a pletivá. V ponuke nájdete štvorhranné pletivo poplastované (PVC) aj pozinkované (Zn), Uzlové lesnícke pletivo, zvárané ohradové pletivá, okrasné pletivá, stĺpiky a bočné vzpery, príslušenstvo k pletívom a plotom, plotové diely, bavolety, podhrabové dosky, farmárske pletivo, Fe, Zn a PVC) natáčané, Ostnatý drôt (Zn a PVC), zvárané ...

Dodávky, opravy, servis, montáž a náhradné diely na sušiarne: - bubnové BS6, BS18 - viacúčelové - reziva, chmeľu a pilín - rozprašovacia - komorové - skriňové - prúdové - udiarne - klimatizačné jednotky - práčky vzduchu ARTEL, COZDEP BIONARE - čističe a zvlhčovače vzduchu. Sušiarenstvo: - poradenská a školiaca činnosť - ...

Spoločnosť PGOkno s.r.o. sa zameriava na výrobu a dodávku plastových okien aj dverí z veľmi kvalitného profilového systému Kömmerling s kovaním ROTO. Produkty dodávame ako pre bežné rekonštrukcie, tak aj pre nízkoenergetické a pasívne domy. Do našej ponuky patria aj parapety, žalúzie a siete proti hmyzu. Sídlime v meste Třemošná, okres Plzeň - ...

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Elektroinštalačné práce, elektroinštalácia - automatické a inteligentné rozvody - alarmy, domáce telefóny - osvetlenie.

Kovovýroba - oceľové konštrukcie - posuvné brány - krídlové vráta - schodisko.

E-shop, internetový obchod - župany dámske, pánske, detské - obliečky - prestieradlá, - prikrývky, vankúše - uteráky, osušky - pyžamá, nočné košele. Osobný odber - adresa: Brojova 16, Plzeň (veľká budova oproti škole).

Predaj, e-shop, bazár: - masážne a relaxačné kreslá

Dodávka, predaj: - kuchyňa Ballerina - pusvné dvere - úložné systémy - sedacie súpravy

Dodávka, montáž: - fotovoltaické systémy - tepelné čerpadlá - klimatizácia.

Dodávka: - chladiaca technika - klimatizácia - priemyselné chladenie.

Dodávka, predaj, servis - garážové vráta - bránové systémy - sekcionálne brány - nakladacie mostíky - tesniace goliere - rolovacie brány - rolovacie mreže - vjazdové brány - lamelové clony.

Dodávka, montáž: - divadelné vybavenie, technika - opony, šitie opôn - ohňovzdorná impregnácia textilného vybavenia - baletné povrchy.

Služby: - technická produkcia kultúrnych a spoločenských akcií - stavba pódií, tribún - dodávka svetelnej, zvukovej techniky.

Doprava, montáž: - nábytok, kuchyňa zakúpeného v predajni KIKA Nábytok s.r.o.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika Výroba, predaj: - záhradné krby - záhradný nábytok Zámočníctvo.

Projekcia, projektovanie: - vykurovanie - chladenie - vzduchotechnika

Výroba, predaj: -drevené, plastové okná -vchodové dvere -tieniaca technika, žalúzie, siete proti hmyzu -návrhy a realizácia interiérov -kancelársky nábytok -interiérové dvere -kuchynské linky -nábytok Povrchová úprava dreva Veľkoobchod sedacím nábytkom Pobočka: -Koloveč 198, tel.: 379 482 360

Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - spálňa - kúpeľňový nábytok Dielňa Dolné Lukavice 13.

Sme jednou z najvýznamnejších firiem v odbore vykurovania, klimatizácie, čistých priestorov, filtračných technológií a chladenia technologického vzduchu v Európe. Zaštiťujeme predaj všetkých výrobkov spoločnosti DencoHappel v Českej republike z výrobného závodu so sídlom v Liberci. Naše výrobky sú úplne kompatibilné, aby bolo možné vytvoriť ...