Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Dodávame kompletné výplne otvorov do interiéru aj exteriéru ako plastových tak hliníkových, všetku tieniacu techniku a doplnky k oknám.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - stolárske práce Výroba, predaj - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - nábytok na mieru

Ing. Mária Kudlíková prevádzkuje obchodík ako za starých čias. U nás nájdete poklady za rozumné - často zmluvné - ceny. Prevažujú použité aj nové dámske odevy, ale pribudnú aj doplnky do domácnosti a iné vintage poklady.

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov

Obnova priemyselných svietidiel dodávka LED svietidiel

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

Spoločnosť TOP-TREND shop s.r.o. predáva kúpeľňové vybavenie, vybavenie pre inštalatérov, kúrenárov a tovar pre oblasti týkajúce sa vody, kúrenia, plynu a záhrady. Adresa prevádzkarne: Floriánskej nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Spoločnosť Dahepo PV-CZ s.r.o. sa zaoberá predajom drevených, plastových a drevohliníkových okien. Dodávame kvalitné okná, ktoré vynikajú nadčasovým vzhľadom a sú odolné voči nepriaznivému počasiu. Našu predajňu môžete navštíviť na adrese Zborov 2792/2 v Prostějove, kde Vám radi poradíme a pomôžeme s výberom. Dodávka, predaj: - drevené okná, ...

Stolárske, stolárske práce. Výroba, predaj kuchynskej linky, stoly, vstavané skrine, postele vrátane dodávky roštov a matracov, obývacie izby, detské a študentské izby, predsieňové steny, kancelársky nábytok, školský nábytok, stoly pod počítač.

ZV Capital s.r.o. prevádzkuje e-shop s jednoknotými, trojknotými, čajovými sviečkami, vonnými tyčinkami, voskami, olejmi a ďalšou arómou sortimentom.

MIHAL - Dekorácia Iva sa zameriava na dekorácie na stenu, vence, kovové a kované výrobky. Na svadbu Vám pripravia svadobnú kyticu, klopu pre ženícha, náramky pre družičky a dekoráciu na stoly. Nájdete nás na adrese: Dr. Horáka 1344/19a, 796 01 Prostějov

Zákazková kovovýroba: - mreže, podesty, schodištia, ploty, brány a bránky, oceľové skrine, oceľové dvere a brány.

Výroba, predaj, servis, montáž: - vráta - vjazdové brány - predokenné žalúzie. Kovovýroba: - z bezúdržbového hliníkového systému - s povrchovou úpravou žiarový zinok.

Firma Josef Tesař sa zaoberá predovšetkým zákazkovou výrobou a montážou garážových brán a brán a tiež dodatočnou montážou pohonov na existujúce vráta a brány. Ďalej vyrábame jednoúčelové stroje a montujeme prístupové systémy a alarmy. Výroba, montáž: - garážové vráta - brány - bránky - závory. kovovýroba: - mreže - portály, zásteny - ...

Firma CraftEdge s.r.o. sa zaoberá kreatívne výrobou dizajnového nábytku: - najrôznejšie typy stolov pre širokú škálu zákazníkov - kované rohy a prvky pre interiéry, povrchové úpravy

Stolárstvo: - zákazková výroba nábytku - všetky stolárske práce.

Ponuka nábytku do interiéru. Výber nábytku z českého internetu.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.