Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Servis - chladiace zariadenie - klimatizácia.

Návrhy, projekcia, výroba, montáž nábytku. Interiérové vybavenie. Výroba, repasia: - reštaurácie, hotely, kasína - kancelárie, peňažné ústavy, predajne - rodinné domy, byty, kuchyne - portály, okná, dvere, schodiská.

Výroba: -okná, dvere, fasády z hliníka, plastu, dreva a ocele -vráta, brány, automatické dvere -protipožiarne výrobky -kontaktno-zatepľovacie systémy, prevetrávané fasády -tieniace systémy, doplnky. Produkty: -plastové okná, dvere -hliníkové okná, dvere -fasády z plastu a hliníka, -zimné záhrady, -sekčné a rolovacie garážové a ...

Montáž - satelitov a antén Predaj - elektroinštalačná práca servis elektro Projekcia - elektro Revízia - elektroinštalačná práca E-shop - elektroinštalačný materiál - elektrospotrebiče - kuchynské a domáce potreby - svietidlá - skákacie topánky

Spoločnosť prerezať spol. s r.o. so sídlom v Prostějove sa zaoberá výrobou a predajom stavebného reziva - nájdete u nás všetko pre stavbu i opravu striech, podláh, plotov alebo pergol. Špecializujeme sa predovšetkým na strešné laty, drevené lišty a palubkové obloženie, ale aj skrutky do dreva, prírezy a OSB dosky. Podľa priania zákazníka ...

Firma MKA Service s.r.o. sa špecializuje na predaj kvalitných plastových a hliníkových okien a bezpečnostných dverí v zastúpení spoločnosti RI Okna a.s. Všetka strešné, plastové a hliníkové okná či dvere si môžete pozrieť v našej vzorkovej predajni v Prostějove, kde vám vždy radi poradíme a pomôžeme s výberom. Tiež si vyberiete zo širokého ...

Výroba matracov: - poťahy na matrace - chrániče matracov. Prešívanie látok na automate MECA a Hengyi

Veľký výber nábytku na českom internete - vyberte si kúsok presne podľa Vašich predstáv a následne ho objednajte u niektorého z našich partnerov. Predaj nábytku do obývačky, spálne, kuchyne, pracovne, chodby, ale aj na záhradu, alebo terasu.

Výroba, montáž: - plastové okná, dvere - hliníkové okná, dvere - zimné záhrady - nerezová zábradlie - garážové vráta - brány dvojkrídlové a pojazdové.

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Špecializujeme sa na výrobu a predaj hliníkového oplotenia a dekoračného vonkajšieho osvetlenia. Ponúkame hliníkové ploty, oplotenie alebo iba plotové polia s modernými motívmi a spoľahlivým prevedením.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Český výrobca spoločnosť Kaspo vyrába kojenecký textil a doplnky pre bábätká a deti. Dielňu aj kamennú predajňu, kde nájdete široký výber rychlozavinovačkek, prestieradiel aj obliečky do postieľok a kočíkov, dupačiek, oblečky ku krstu nálezy v Prostějove. Dojčenský textil šijeme z atestovaných materiálov (Öko-Tex Standard 100, tř.1, for baby), ...

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Predaj, montáž, výmena: -plastové okná a dvere -drevené okná a dvere -hliníkové okná a dvere -vstupné a interiérové dvere -garážové vráta Horman -klimatizácia PANASONIC.