Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

TMG enterprise s.r.o. prevádzkujú eshop s elektromateriálom ako sú zásuvky, rozvádzače, káble či istiace prvky. Tiež ponúka domové telefóny a rôzne čidlá a svietidlá.

Obchodná firma CZECHCEMENTBOARD s.r.o. s distribučným skladom v Hraniciach, okres Přerov sa zameriava na predaj fasádneho, pozinkovaného lešenia, mobilného oplotenia a plotov. Všetok tovar a možnosti doručenia nájdete na e-shope www.leseni-oploceni.cz Zabezpečujeme kompletné riešenie lešenia typu Plettac 0, 70 na vašej stavbe a jej zabezpečenie ...

Predaj, e-shop dekoračný tovar: - sviečky a svietniky - dekorácie (vianočné, veľkonočné, jarné) - aróma lampy - kvetináče - anjelici.

-Výroba kovových konštrukcií, kotlov, telies a kontajnerov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba strojov a zariadení na všeobecné účely -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služieb -Specializovaný maloobchod a maloobchod so zmiešaným tovarom Zámočníctvo, nástrojárstvo

Firma Zdeněk Olborth sa venuje zámočníckym, soustružnickým a inštalatérskym prácam. Zameriavam sa na výrobu zábradlí, oceľových konštrukcií, schodísk a tiež brán a bránok. Ďalej zabezpečím všetky vodoinštalatérske a kúrenárske práce. Sídlo spoločnosti nájdete na adrese Hranice VII - slávica 18, Hranice. Práca, remeslo, služby: - zámočník, ...

Výroba, montáž, predaj: - hliníkové konštrukcie - hliníkové okná, dvere, zimné záhrady, fasády - posuvné systémy - hliníkový systém s prerušovaným tepelným mostom - sekcionálne garážové vráta - protipožiarne uzávery - okná, steny, dvere Dodanie a montáž: - plastové okná, dvere

Kachliarstvo Návrhy, stavba, oprava: - kachľové, teplovodné teplovzdušné krby - kachľové pece, sporáky - pece na pizzu, chlieb. Reštaurovanie histrorických kachlí. Kominárstvo. Stavba, oprava, vložkovanie, čistenie komínov.

Výroba: - polyuretánovej peny pre nábytkársky priemysel a čalúnnikov - matrace a pružinové kostry bonell do matracov - dosky, tvarovky, výrezy atp. z PUR pien.

predaj: - domáce potreby Tescoma - chovateľské potreby - záhradná a komunálna technika - postreky, hnojivá - potreby pre záhradkárov. oprava: - záhradná a poľnohospodárska technika - grily Weber.

Firma Stolárna Santo, a.s. je firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Zameriavame sa na vývoz, výrobu a predaj drevených káblových bubnov. Našou špecializáciou sú aj dekoratívne bubny a stoly z cievok, ktoré oživia váš byt či záhradu. Výroba, drevovýroba, zákazková výroba, dodávka a realizácia: Drevené káblové bubny ...

Výroba originálneho nábytku: - ručné práce, klasické postupy - špičkové spracovanie všetkých výrobkov - využitie kvalitných materiálov

Výroba nábytku na mieru: - poctivá ručná práca nielen z dubového masívu - konferenčné stolíky, servírovacie a doštičky na krájanie - hodiny, svietniky a ďalšie dekoratívne predmety. - možnosť gravírovanie

žiara Výroba, montáž, opravy: žalúzie-horizontálne, vertikálne, vonkajšie. predokenné rolety, látkové roletky, roletky deň a noc, plissé. siete-okenné, dverové, rolovacie, posuvné markízy, balkónové clony, screenové rolety, fasádne rolety. zriadenie okien, výmena tesnenia, frézované tesnenia okien a dverí. opravy.

dizajnové štúdio Maloobchod, predaj: - matrac - masívne postele - nočné stolíky, rošty - prikrývky a vankúše - doplnky firmy Dřevočal - chrániče, detské matrace, podložky, sedáky.

dizajnové štúdio Maloobchod, predaj: - matrac - masívne postele - nočné stolíky, rošty - prikrývky a vankúše - doplnky firmy Dřevočal - chrániče, detské matrace, podložky, sedáky.

Výroba, predaj: - matrace polyuretánové, pružinové, taštičkové, profilované, latexové, studená pena, detské matrace - lamelové rošty z predpružených lamiel slúžia ako podklad pre matrace - poťahy rôznych druhov.

Všetko do spálne pre Váš zdravý spánok. Maloobchod, predaj: - masívne postele - matrace, rošty - nočné stolíky, komody - celoročná prikrývky a vankúše.

Stolařství. Stolárske a stolárske práce. Výroba: - interiérový nábytok - kuchyne na mieru Inštalácia dverí.

Projektová a inžinierska kancelária špecialista na technológii a vzduchotechniku

Sme stolárska firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou: Nábytok z masívu, lamina a dyhy Kuchyňa, vstavané skrine, spálne, postele, obývacie steny, kúpeľňový nábytok, pracovné a jedálenské stoly a iné podľa vášho želania Samonosné schody, obklady schodísk, zábradlí, poschodia na spanie Dodávame / sprostredkujeme: Interiérové ...

Renovácia dverí, zárubní. Výroba a montáž posuvných dverí jedno i viac křídlých alebo do puzdra JAP, skladacích lámacích dverí, plastových skladacích dverí. Predaj a montáž: - žalúzie a siete proti hmyzu.

Dodávka, montáže: - vnútorné a vonkajšie žalúzie - vnútorné a vonkajšie rolety - tieniaci markízy - garážové vráta - v Brne a ďalších moravských okresoch.

Drevopredaj, interiéry: - hobľované drevo - nábytkové hrany - nábytkové kovanie - rezivo - stavebné kovania - stavebno stolárske výrobky - elektrospotrebiče. služby: -likvidace drevného odpadu -rozvoz -montážní práce.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál - svietidlá.

Český výrobca zameraný na zdravý spánok a odpočinok. Výroba: - anatomické vankúše, vankúše z pamäťovej peny, matrace, relaxačné podložky.