Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Stolárska výroba z masívu na zákazku: - dvere, okná, presklené steny, schodiská - zárubne - zábradlia - skrine - kuchyne - interiéry - stoly. Spracovanie umelého kameňa - KORIAN, Hanex, Hi-macc.

Pozáručné opravy a servis automatických a pákových kávovarov rôznych značiek, predaj nových a repasovaných kávovarov, značkových káv a rumov vykonáva spoločnosť CoffeeHelp - Servis kávovarov prevádzkujúci aj e-shop a predajne v Olomouci av Brne. Servis a opravy kávovarov zaisťuje spoločnosť CoffeeHelp - Servis kávovarov Olomouc po celej Českej ...

Espresso Emergency s.r.o. sa zameriava na pozáručné opravy pákových a automatických kávovarov rôznych značiek a na predaj nových a repasovaných kávovarov a doplnkov.

Elektro Tomáš Bureš zo Šternberka sa zameriava na maloobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Pokiaľ potrebujete nový luster alebo iné svietidlo do vášho interiéru, navštívte našu predajňu, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky svietidiel do kuchyne, kúpeľne, obývačky i detskej izby. Predávame aj žiarovky, vypínače alebo batérie.

ŽLTÁ HALA nábytok Maloobchodný predaj nábytku na ploche 5000m2. Ponúkame: - sektorové kuchynské linky - obývacie steny celé alebo jednotlivé - spálne, samostatné postele a skrine masív - kuchynské lavice, stoličky, stoly, skrinky - písacie stoly - nové postele masív a matrace.

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

Česká sviečkáreň, mydláreň a kozmetika: - sviečky, mydlá, kozmetika, voskové pastelky.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Kuchynské štúdio Inte Olomouc je prevereným dodávateľom kuchýň na mieru, ktorý si našiel cestu do mnohých českých domácností. Svojim zákazníkom zaručujeme vždy perfektný servis a postaráme sa o kompletné zabezpečenie novej kuchyne - od prvého návrhu až po samotnú realizáciu. Dodávame len kuchyne českej továrenské kvality, a to za tú najlepšiu ...

Ján Stříteský sa zameriava na výrobu dreveného a laminovaného nábytku, na stolárstvo, výrobu pergol a prístreškov a postará sa aj opravy a renovácie.

RAUERHOLZ s.r.o. sa zameriava na služby v oblasti schodov, brán, krovov, záhradných prvkov, terás, dverí, interiérového nábytku a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Zámocká 742, 78353 Veľká Bystřice

Servis a revízie zváracích zariadení, elektroinštalácie, revízie elektrospotrebičov, poruchová služba.

Ponúkame široký sortiment vybavenia pre domy, byty, dielne, záhrady, kancelárie, firmy, voľný čas atď ...

Stavebná firma v Košiciach MKA Service s.r.o. má v oblasti stavebníctva už dlhoročné skúsenosti - zaistí vám široké možnosti stavebných prác od predaja, montáže a výmeny plastových okien a dverí, žalúzií, roliet a garážových brán až po komplexné revitalizáciu panelových domov. Firma MKA Service s.r.o. je registrovaná v zozname odborných ...

Predaj, servis a montáž chladiace, mraziaci, klimatizačnej techniky a obchodným vybavením: - chladiarenské a mraziarenské boxy - priemyselné chladenie - klimatizácia - gastro vybavenie predajní.

Výroba a predaj tieniacej techniky a hliníkových plotov. U nás nájdete riešenie pre všetky požiadavky na tieniacu techniku vašich interiérov i exteriérov. Výrobný program: - žalúzie euro - žalúzie - motív drevo - vertikálne žalúzie - látkové roletky - japonské steny - siete proti hmyzu (okenné, dverové) - vonkajšie rolety ...