Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Firma Ivo Filip vykonáva všetky práce v obore voda, kúrenie a plyn, vrátane revízie plynoinštalácií. Ďalej prevádzkujeme predajňu so širokým sortimentom inštalatérskeho materiálu, sanitárnej keramiky i krbových kachlí. Nájdete nás v Litovli na ulici Nasobůrská. Maloobchodný predajňa, predaj:  - vodoinštalačné materiál  - domáce vodárne, ...

Portál NAŠE-ČESKÉ s.r.o. prevádzkuje eshop s detským tovarom, kozmetické a drogistické výrobky, potreby na šport a voľný čas, potraviny a dekorácie pre domácnosť.

Zameriavame sa na montáž vnútorných žalúzií a sietí proti hmyzu na plastové okná. Pôsobíme v Košiciach a okolí. Novo od roku 2021 pôsobíme tiež v Brne a okolí.

Predaj: - taliansky nábytok a kuchyňa - najširšia ponuka kvalitných kuchýň - kvalitný detský nábytok - historický nábytok (Chcesterfield, Biedermaier).

Predaj univerzálnych záhradníckych potrieb a špecializované elektroniky pre veľké firmy, univerzity a štátne podniky. - priemyselné osvetlenie a vzduchotechnika využiteľná v skladoch, halách, reštauráciách, baroch, herniach, šatniach, v domácnostiach pri pestovaní ovocia, zeleniny a okrasných rastlín v skleníkoch a boxoch. - meracie ...

EURO-TOP, e-shop - autodoplnky - autokozmetika - drogerie - kuchynské potreby - elektro tovar - ochranné pracovné pomôcky - dverové kovania - farby, laky.

služby: - silnoprúdové rozvody - domové a bytové el. inštalácia - el. inštalácia nebytových objektov a priestorov - el. vykurovacie systémy (podlahové, priamovýhrevné, akumulačné kúrenie) - elektromontáže - všetky elektro práce do 1000 V - montáž osvetlenia - opravy a revízie - sprostredkovanie revíznych služieb

Spoločnosť Huka stores s.r.o. prevádzkuje internetový obchod so zameraním na dom a záhradu a dodáva na území SR aj EÚ. Sortiment spoločnosti sa týka okruhov, ktorými sú kuchyňa, kúpeľňa, domácnosť, záhrada, hobby, dielňa a stavba, drogéria, šport.

Predaj, montáž: - plastové okná a dvere - drevená Eurookná a dvere - garážové vráta - zimné záhrady - loggia - vonkajšie rolety a žalúzie - fasády - zateplenie fasád, pivníc, striech.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vykurovanie - kotolne - klimatizácie a vzduchotechnika - rekonštrukcia zdrojov tepla - meranie a regulácia. Projekčná činnosť. Elektromontáže. Solárne systémy a tepelné čerpadlá.

Predaj a inštalácia klimatizačnej techniky Elektrolux a tepelných čerpadiel

Ondřej Dostál sa zameriava na stolársku prácu, výrobu kuchynských liniek, nábytku do domácností aj kancelárií v Olomouci a jeho okolí.