Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere - ploty - pergoly Kladenie podláh.

Dodávka, montáž a servis, predaj: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - elektroinštalačný materiál - elektroinštalácia verejného osvetlenia Elektroinštalačné práce Opravy a údržba - elektroinštalácia verejného osvetlenia.

ALBO je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Sme výrobcom drevených eurookien a vchodových dverí tej najvyššej kvality. Naša drevovýroba sa zameriava nielen na drevené a drevohliníkové okná a dvere, ale taktiež sa špecializujeme na zimné záhrady alebo sekčné garážové brány, ktoré sa vyznačujú perfektnou kvalitou a ...

Český výrobca spoločnosť Kaspo vyrába kojenecký textil a doplnky pre bábätká a deti. Dielňu aj kamennú predajňu, kde nájdete široký výber rychlozavinovačkek, prestieradiel aj obliečky do postieľok a kočíkov, dupačiek, oblečky ku krstu nálezy v Prostějove. Dojčenský textil šijeme z atestovaných materiálov (Öko-Tex Standard 100, tř.1, for baby), ...

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Stolárske práce Výroba - kuchyňa nábytok Výroba - vybavenie kancelárií Výroba - nábytok - vybavenie interiérov - kuchyňa - obývacie steny - detské izby - predsieňové steny - vybavenie kancelárií Výroba - interiérové dvere - obložkové zárubne

Radek Neduchal je konateľom spoločnosti Š+N MIRADE, ktorej hlavnou činnosťou je výroba pántových a posuvných dverí (posuviek), ktoré je možné zakúpiť prostredníctvom nášho e-shopu. Dvere dodávame nielen po celom území Českej republiky, ale aj na Slovensko. Okrem iného sa zaoberáme zákazkovou výrobou nábytku, ako sú kuchynské linky či vstavané ...

Spoločnosť na svojom e-shope predáva veľkú škálu nábytku, od čalúneného cez drevený, rustikálneho štýlu podľa najnovších trendov. Zákazník si môže vybrať z mnohých typov poťahových tkanín.

USNU nové spanie s.r.o. sa zameriava na dodávku matracových systémov najvyššej kvality a postelí z masívu či lamina LTD.

Predaj, montáž, výmena: -plastové okná a dvere -drevené okná a dvere -hliníkové okná a dvere -vstupné a interiérové dvere -garážové vráta Horman -klimatizácia PANASONIC.

Predaj, montáž: - plastové okná - plastové dvere - žalúzie, siete, parapety.

Spoločnosť K & K dizajn, s.r.o. je licenčným partnerom spoločnosti Isotra a.s., ktorá je svetovým výrobcom tieniacej techniky. V našom katalógu produktov nájdete všetko od žalúzií, vonkajších i vnútorných roliet, markíz, až po siete proti hmyzu, garážové brány a dvere. A to všetko vrátane odborného poradenstva a v neposlednom rade tiež následná ...

Firma VODATEX v Košiciach je odborníkom v predaji vodoinštalačného a vykurovacieho materiálu. Vyberiete si u nás zo širokého sortimentu od vodovodných batérií, sanitárneho vybavenia a keramiky cez čerpadlá, až po podlahové vykurovanie. Našu predajňu nájdete v Košiciach na ulici Purkyňova. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, internetový obchod, ...

Spoločnosť SacerGape s.r.o. prevádzkuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horúca čokoláda - príslušenstvo na prípravu kávy - mlynčeky, moka kanvičky ai. - kávovary - čistiace prípravky Pražiareň Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.