Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Celokovové krby pre mnohoúčelové využitie: - krb záhradný - krb rohový - krb maxi.

Výroba: - kuchynský riad - výrobky z dreva: - dosky na krájanie - raňajková lopáriky - servírovací dosky

Predaj Aku, elektrického, ručného náradia, široký sortiment náradia pre všetky profesie pre hobby aj profesionálne použitie. Ručné náradie asist, Brúsky, pneumatické kladivo, vŕtačky, hobľovačky, píly, hoblíky, elektrické navijaky, frézky, tavné pištole.

Predaj: -nábytok -obývacie steny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyne.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Výroba, montáž: - plastové okná, dvere - hliníkové okná, dvere - zimné záhrady - nerezová zábradlie - garážové vráta - brány dvojkrídlové a pojazdové.

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.

Firma PW interiér Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexné služby v navrhovaní interiérov a exteriérov. V tejto oblasti máme dlhoročnú prax a zameriavame sa na rekonštrukcie, vizualizácie a projektovanie atypických interiérov. Tiež si u nás vyberiete zo širokého sortimentu dverí značky Sapeli. Projekčná činnosť, projektovanie: - ...

Spoločnosť KLIMATIKA jknp s.r.o. sa zameriava na predizolované potrubie a klimatizáciu značiek Airwell a Panasonic.

Distribúcia: - elektronické systémy kontroly vstupu - kódové zámky - vchodové telefóny - čítačky kariet - školská tabuľa - interaktívne systémy - školské pomôcky - príslušenstvo.

Realizácia dizajnových interiérov: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizácia kúpeľne, wellness - 3D vizualizácia - kuchyňa - spálňa - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - rímske rolety - tapety - sedacie súpravy.

Zákazková výroba, montáže: - dverná a bránová technika - posuvné a krídlové brány a dvere - garážové brány. Dodávka, inštalácia: - elektromotory, pohony a ovládače značky Hörmann, Beninca, Trido - kovovýroba.

Firma ADEX LM s.r.o. je solídny, skúsený a spoľahlivý partner v dodávkach a montážach klimatizácií, vzduchotechniky, čističiek vzduchu a tepelných čerpadiel s dlhoročnou skúsenosťou. Ponúkame klimatizácie do bytov, domov aj kancelárií, vrátane centrálnej klimatizácie. Ďalej predávame tepelné čerpadlá ako súčasť vykurovacieho systému umiestnené ...

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

Výroba a predaj: - sklápacie postele a ich mechanizmy - výsuvné postele a ich mechanizmy - lamelové rošty - zdravotný matrac - polohovacie rošty - sklopné postele a mechanizmy - jednolôžka - dvojlôžka.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Špecializujeme sa na výrobu a predaj hliníkového oplotenia a dekoračného vonkajšieho osvetlenia. Ponúkame hliníkové ploty, oplotenie alebo iba plotové polia s modernými motívmi a spoľahlivým prevedením.

Výroba, predaj, e-shop: - firemné oblečenie - uniformy, školské uniformy - uteráky

Spoločnosť Guardi CZ - Radek Holusek sa zameriava na výrobu, predaj a montáž bezúdržbových hliníkových plotov, brán, balkónov, prístreškov i terasových profilov. Pôsobíme v rámci celej Slovenskej republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drôtené, mrežové ploty - hliníkové balkóny - hliníkové bránky, posuvné a krídlové brány - ...