Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba, predaj, montáž: - plastové okná z profilov SALAMANDER - plastové dvere-vchodové, balkónové - zimné záhrady - Eurookná. Predaj, montáž: - žalúzie - parapety - rolety - siete proti hmyzu.

Spoločnosť BENHOME s.r.o. je dodávateľom pre firmy a domácnosti. Zaistíme Vám potreby na sušenie bielizne, pomôcky do kuchyne alebo aj záhradné doplnky. Výroba, predaj, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušiaky na bielizeň - univerzálny sušiak na strop alebo na stenu - vyťahovací sušiak na stenu - sušiak do kúpeľne, na uteráky - šnúrový, ...

Predaj: - nábytok - koberce, lino - čalúnnické práce - nábytok 2. kvality z krajín EÚ - kuchyňa.

Pobočka - Inštalatércentrum. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sprchové kúty - sanitárna technika - vane, sprchové kúty, umývadlá.

Maloobchod: - bytový textil. Sortiment: - dekoratívne obliečky - deky, prikrývky - tkané koberce - posteľná bielizeň - prikrývky, vankúše - uteráky, osušky, župany - obrusy - vlnený program - záclony, závesy.

Predaj, e-shop: - krbové kachle - kachľové pece - krbové kachle na pelety - krbové vložky - liatinové, oceľové, kazetové a monobloky, bio krby - elektrické krby - elektrické krby (mimo Oxford) sú vybavené diaľkovým ovládaním - sporáky na tuhé palivá - teplovodné kachle - teplovodné kachľové pece - teplovodné kachle na pelety - ...

Predaj, montáž, servis: - žalúzie horizontálne a vertikálne - plávajúce podlahy laminátové a drevené. Zákazková výroba: - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - dverí, schodísk, nábytku. Prevádzkareň: Komárov.

Predaj originálnych a pritom tradičných darčekov a nádherných obrazov-krezieb starých sto až stopäťdesiat rokov. Všetko je vyrobené v SR. Obrazy vychádzajú zo starých litografií, čo sú krásne kresby urobené do najmenších detailov. Štýl a farebné tónovanie starých kresieb povyšuje obrazy medzi výlučnú až luxusnú záležitosť, vyvoláva atmosféru ...

Výroba, oprava: - čalúnený nábytok - reštaurovanie a opravy starožitného nábytku.

Stanislav Derych - Stolárstvo a Podlahárstvo je firma orientovaná na potreby zákazníkov zo súkromnej i štátnej sféry. Zameriavame sa predovšetkým na kvalitné produkty s vysokou pridanou hodnotou, vyrobené poctivou remeselnou prácou. Našou špecialitou sú repliky historických okien a dverí, spracované podľa pôvodných technológií a z kvalitných ...

Realizácia, dodávky: - garážové vráta - priemyselné vráta - vjazdové brány, závory - ploty - pohony pre brány - komponenty pre brány - lamelove clony

Naša firma sa špecializuje na terasy z drevoplastu a ich LED osvetlenie – tieto terasy sú bezúdržbové a hlavne bezpečné aj pre vaše deti. Veríme, že na relaxáciu a odpočinok sú pre vás tou správnou voľbou. Drevoplastové WPC terasy a ich výhody: - odolné - bezúdržbový povrch - bezpečné (protišmykové, bez triesok) - veľmi rýchla a jednoduchá ...

MP nábytok Šternberk Výroba na zákazku. Predaj: -záhradný kovový nábytok. Čalúnnictvo, čalúnické práce. Prevádzkareň: - Bielkovice 119, 78315 tel./fax:585396834, mobil 736770630 p.Miroslav Prikryl.

Pečenie tort na zákazku. Predaj, e-shop: - tortové formy, stojany - jedľa dekorácia na torty - patchwork - pomôcky na pečenie - silikónové formy. Tlač na jedlý papier.

-Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Ubytovacie služby -Veľkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Výroba plastových a gumových výrobkov -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Výroba neelektrických zariadení pre ...

Kuchynské štúdio. Výroba, predaj: -kuchyne. Predaj: -kuchynské doplnky a spotrebiče. Interiéry na kľúč. Kompletná projektová a výrobná dokumentácia: -3D model -3D vizualizácia - podlahy, interiérové dvere.

Predaj, montáž: - vstavané skrine - tieniaca technika - rolety, japonské steny - zasklievanie balkónov a lodžií - rolovacie garážové brány.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Návrhy, predaj, montáž, poradenstvo: - plotové pletivo, ploty vrátane príslušenstva - oplotenie pozemkov v poľnohospodárstve, lesníctve - oplotenie športovísk, záhrad, rodinných domov, priemyselných objektov a parkov. Produkty: - poplastované pletivá - pozinkované pletivá - drôty a príslušenstvo - stĺpiky a vzpery komaxit - stĺpiky a ...

Montáž: - nábytku (sektorový, kuchynské linky, obývacie steny, detské izby, kancelársky nábytok, spálne) - dverí - dverných zárubní - pokládka plávajúcich podláh.

Výroba nábytku z masívu - kuchynské linky - kancelársky nábytok - obývací nábytok - detský nábytok - police, stoly - vstavané skrine - vybavenie barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Kúpeľňové štúdio. Predaj: -kompletný sortiment pre rekonštrukciu a vybavenie kúpeľní: -kúpeľňový nábytok -keramické obklady, dlažby -sanitárna keramika.

Maloobchod: - spotrebná elektronika - audio, domáce kino, digitálne fotoaparáty - video - satelity - televízia.

Maloobchod výrobkov značky SONY: -televízory -videokamery -digitálne fotoaparáty -DVD prehrávače/rekordéry -blue-ray disc -domáce kiná -personal audio -HiFi komponenty -HiFi systémy -autorádia -príslušenstvo foto, kamery -PlayStation.

Predaj, eshop: - ľad diódové svietidlá.