Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

montáže: - tieniaca technika: - vonkajšie rolety, žalúzie - markízy do exteriéru - interiérové rolety - siete proti hmyzu - garážové vráta - sekčné, rolovacie.

Interiérové štúdio - dodávky a montáž dverí, zárubní, podlahovín - nábytok na mieru - sedací nábytok, bytové doplnky - tieniaca technika.

žiara Výroba, montáž, opravy: žalúzie-horizontálne, vertikálne, vonkajšie. predokenné rolety, látkové roletky, roletky deň a noc, plissé. siete-okenné, dverové, rolovacie, posuvné markízy, balkónové clony, screenové rolety, fasádne rolety. zriadenie okien, výmena tesnenia, frézované tesnenia okien a dverí. opravy.

dizajnové štúdio Maloobchod, predaj: - matrac - masívne postele - nočné stolíky, rošty - prikrývky a vankúše - doplnky firmy Dřevočal - chrániče, detské matrace, podložky, sedáky.

dizajnové štúdio Maloobchod, predaj: - matrac - masívne postele - nočné stolíky, rošty - prikrývky a vankúše - doplnky firmy Dřevočal - chrániče, detské matrace, podložky, sedáky.

Výroba, predaj: - matrace polyuretánové, pružinové, taštičkové, profilované, latexové, studená pena, detské matrace - lamelové rošty z predpružených lamiel slúžia ako podklad pre matrace - poťahy rôznych druhov.

Všetko do spálne pre Váš zdravý spánok. Maloobchod, predaj: - masívne postele - matrace, rošty - nočné stolíky, komody - celoročná prikrývky a vankúše.

Stolařství. Stolárske a stolárske práce. Výroba: - interiérový nábytok - kuchyne na mieru Inštalácia dverí.

Výroba: - nábytok - atypické aj klasické drevené konštrukcie.

Projektová a inžinierska kancelária špecialista na technológii a vzduchotechniku

Zákazková výroba nábytku na mieru: - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - obývacie izby - detské izby - kancelársky nábytok - vybavenie lekární a ordinácií

Sme stolárska firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou: Nábytok z masívu, lamina a dyhy Kuchyňa, vstavané skrine, spálne, postele, obývacie steny, kúpeľňový nábytok, pracovné a jedálenské stoly a iné podľa vášho želania Samonosné schody, obklady schodísk, zábradlí, poschodia na spanie Dodávame / sprostredkujeme: Interiérové ...

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - podlahové kúrenie - priemyselné chladenie - infražiariče

Predaj, maloobchod -svícny, sviečky, lucerny, aromalampy -obaly na kvety, vázy -Umelý kvety -plechové a drôtené doplnky -Drevené doplnky -proutí -fotorámečky -bytové doplnky -bytový textil -provence - levanduľa, -vintage dekorácie -iné dekorácie

predaj: - krby - kachle - regulácia. stavba: - krby - kachľové pece a sporáky.

Plánujete zabezpečiť svoju domácnosť alebo firmu? Ponúkam riešenie na mieru v týchto oblastiach: - kamerové systémy - alarmy - prístupové systémy - domové telefóny - diaľkové ovládanie GSM - vjazdové brány a závory Prispôsobím sa vašim časovým možnostiam. Na všetky ponúkané inštalácie vám poskytnem záručný aj pozáručný servis. Zavolajte a ...

Montáž a servis - garážové vráta Predaj a montáž - žalúzie Výroba - vertikálne žalúzie - rolety - siete proti hmyzu Výroba - parapety

Spoločnosť Aledo, s.r.o. je firmou z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie - táto mladá a dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť pôsobí na českom trhu od konca roku 2011. Vo svojich troch divíziách sa zaoberá najmä priemyselnou identifikáciou, riešením BOZP a úsporným osvetlením a v týchto oblastiach poskytuje odborné ...

Firma ALBO je špecialistom na drevovýrobu, a preto sa už od roku 1880 z veľkej časti zameriava na výrobu drevených okien a dverí z prírodných a ekologických materiálov tej najvyššej kvality. V našom širokom sortimente výrobkov si vyberiete špaletové a kastlová okna alebo balkónové či vchodové dvere, ktoré sa vyznačujú dlhodobou životnosťou a ...

Výroba, predaj: - plastové okná, dvere - drevené okná, dvere - hliníkové okná, dvere - garážové vráta - strešné okná - vonkajšie rolety - markízy.

Renovácia dverí, zárubní. Výroba a montáž posuvných dverí jedno i viac křídlých alebo do puzdra JAP, skladacích lámacích dverí, plastových skladacích dverí. Predaj a montáž: - žalúzie a siete proti hmyzu.

Predaj, návrhy, šitie: - českej a nemeckej záclony - závesy - garniže - bytový textil - prestieradlá - vankúše - bambusové uteráky - obliečky - utierky.

Dodávka, montáže: - vnútorné a vonkajšie žalúzie - vnútorné a vonkajšie rolety - tieniaci markízy - garážové vráta - v Brne a ďalších moravských okresoch.

Stolařství, stolárstvo: - zákazková výroba - vybavenie kancelárií - výroba nábytku. Cenová ponuka zdarma.