Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Veľkoobchod, predaj: - materiál kúrenársky: - kotly, ohrievače - ohrievače TUV - čerpadlá - upevňovacia technika - sanitárna technika, sanitárna keramika - vodoinštalačné materiál - solárne kolektory - radiátory.

Kúpeľňové štúdio. Sprostredkovanie - realizácia, montáže. Veľkoobchod, predaj: -sanitární technika, sanitárna keramika -koupelnový nábytok -koupelnové doplnky -materiál kúrenársky -vodoinstalační materiál -nářadí pre kúrenárov, inštalatérov.

Výroba, predaj, montáž - prídavné vzduchové pruženie na automobily - plastové okná, dvere, zimné záhrady z profilu GEALAN. - žalúzie, predokenné rolety - tieniaca technika - garážové a priemyselné vráta (rolovacie, sekčné) - vjazdové automatické brány (krídlové, posuvné) - automatické pohony pre brány a vráta - markízy (výsuvné, ...

Firma rolka Bludov s.r.o. v Šumperku je zámočníctvo so zameraním na zákazkovú kovovýrobu, kde vám poskytnú záruku kvality na odvedenú prácu. Hľadáte vhodnú a kvalitné tieniacu techniku, žalúzie, rolety alebo garážové brány? Sme tu pre vás. Svojim zákazníkom zaistíme poradenstvo a odbornú montáž vrátane záručného a pozáručného servisu. Zákazková ...

Dodávka, montáž: - okná - dvere - plastová, hliníková, drevená - žalúzie, siete, parapety - výlohy - doplnky.

Montáž, opravy, servis: - klimatizácia - vzduchotechnika - tepelné čerpadlá.

Odstraňovanie graffiti z budov, značiek, verejných priestorov. Antigrafiti servis. Upratovacie služby. Finančné služby. Montáž: - žalúzie - tieniaca technika.

zákazková stolárska výroba návrhy interiérov

Obnova priemyselných svietidiel dodávka LED svietidiel

Jiří Kroupa sa zaoberá klimatizáciou, solárnymi systémami, inštaláciou tepelných čerpadiel, vložkovaním komínov, výmenou kotlov a ich revíziou a ďalšími inštalatérskymi prácami.

Dodávka, montáž, servis: - solárne systémy - vykurovanie a chladenie - tepelné čerpadlá - kondenzačné kotly - klimatizácia - inteligentné riadenie vykurovania.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj bytového textilu. Predávame posteľné súpravy, obliečky, bavlnené, froté aj mikro prestieradlá, prikrývky a vankúše z náplní duté vlákno, deky, prikrývky, uteráky, osušky, utierky, obrusy a prestieranie. Vybavujeme ubytovacie a stravovacie zariadenia, šijeme obrusy na zákazku. Prevádzkujeme internetový predaj.

Spoločnosť sa zaoberá stavbou exkluzívnych mobilných domov na zákazku pod značkou Tinylux. Ponúkame kompletné riešenie vrátane vybavenia, s možnosťou výberu pôdorysu a sklonu strechy. Realizujeme tiež garáže a zastrešené státie, nadväzujúce na zvolený typ domu.

FRIM nábytok s.r.o. je nové meno firmy FRIM pre EXTREM s.r.o. Vyrábame zákazkový nábytok súkromným osobám aj firmám, špecializujeme sa na postele a vstavané skrine, riešime zložité priania k spokojnosti zákazníkov. Vyrábame matrace aj čalúnené postele z nehorľavých materiálov (prípadne z materiálov so zníženou horľavosťou), prírodných výplní ...