Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Dodávame kompletné výplne otvorov do interiéru aj exteriéru ako plastových tak hliníkových, všetku tieniacu techniku a doplnky k oknám.

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce - stolárske práce Výroba, predaj - kuchyňa - skrine - obývacie izby - spálňa - nábytok na mieru

Predaj, e-shop: - originálny sedací nábytok - závesné hojdacie kreslá - detské sedacie vaky, vaky - sedacie vaky pre dospelých - taburetky.

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Výroba a montáž nábytku a kompletná realizácia interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.

Stolárstvo. Výroba: - vnútorné a vonkajšie dvere a zárubne z masívu aj atypické - celodrevené schodiská - okná - nábytok.

Veľkoobchod, maloobchod: - kúpeľňové štúdio - PRIAMI DOVOZCOVIA DLAŽIEB A OBKLADOV ZO ŠPANIELSKA - španielske obklady a dlažby PERONDA, APARÍCIU, APAVISA, EXAGRES, GRESAN, VENATTO, KERABEN - sanitárna keramika, CATALAŇO - všetko vybavenie kúpeľne. Grafické spracovanie návrhov kúpeľní a interiérov podľa priania zákazníka.

Ing. Mária Kudlíková prevádzkuje obchodík ako za starých čias. U nás nájdete poklady za rozumné - často zmluvné - ceny. Prevažujú použité aj nové dámske odevy, ale pribudnú aj doplnky do domácnosti a iné vintage poklady.

Firma Rudolf Malina pôsobí už od roku 2003 a zameriava sa na stavebné práce. Zariadime Vám všetko od rekonštrukcie bytových jadier až po zateplení budov. Ďalšou našou špecializáciou sú plastové aj hliníkové okná a tiež interiérové dvere. Predaj, montáž, servis, oprava: - kvalitné okná a dvere - plastové okná, dvere - okná hliníková, dvere - ...

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladiarenské a mraziarenské boxy - priemyselné chladenie - klimatizácia - tepelné čerpadlá - podlahové vykurovanie.

Výstavbu účastníckych prístupových sietí a verejného osvetlenia na kľúč robí firma Libor Dudek. Činnosť našej firmy je zameraná na výstavbu účastníckych prístupových sietí, pomocou ktorých sa vykonáva napojenie hlavných telefónnych staníc na telefónnej ústredne. Ďalej vykonáva montáže prenosových systémov 1. a 2. rádu, pobočkových ústrední a ...

Predaj, eshop svietidlá: - bodová - detská - fluorescenčné - kuchynská, kúpeľňová - ľad - lampy, lustre - vonkajšie.

Navrhujeme interiéry, vyrábame kuchyne, vstavané skrine, postele, obývačky, detské izby, dvere, podlahy, spálne i kancelárie. Predávame elektrospotrebiče, stoličky, stoly, tapety, periny, zdravotné matrace, lamelové rošty všetko pre zdravé spanie. Zabezpečíme kvalitné spracovanie, autodopravu i montáž.

Kúpeľňové štúdio Olomouc. predaj: -obklady, dlažby, -sanitární keramika, Duravit.Keramag Design, Villeroy & Boch -koupelnový nábytok Riho, vlastnej produkcie -Grohe, Hansgrohe, Steinberg, Alap, Ronal, Riho, Duscholux, Kermi, Hüppe -záruční a pozáručný servis Vlastná výroba: -nerezové odtokové kanáliky pre sprchy -nerezová ...