Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

činnosť podnikateľských, finančných, organizačných a ekonomických poradcov výroba textilného tovaru (okrem odevov, odevných doplnkov a prostriedkov ortopedickej povahy)

Stolárstvo a čalúníctvo na zákazku. Zákazková výroba a predaj: - kuchyne, detské izby, kancelárie, sedacie súpravy, vstavané skrine - špecializovaná výroba atypického nábytku bez obmedzenia - špecializácia na kancelárske a reprezentatívne priestory, študentské izby, hotely a penzióny, chaty, obývacie zostavy detské izby, spálne, regály, ...

Textilná dielňa. Ručná výroba, predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - originálne textilné výrobky pre domácnosť - bytový textil - dekorácia - tašky - zástery - sezónny tovar.

Dodávka a montáž - automatické dvere všetkých typov a prevedení - hliníkové, protipožiarne a plastové konštrukcie vrátane ich príslušenstva (parapety, žalúzie atď.) - prekladacia technika - bránové systémy v prevedení priemyselnom, rýchlobežnom, protipožiarnom i garážovom - automatické závory a brány

Maloobchodný predaj: - darčekového tovaru, darčeky - dekoračný tovar, bytové dekorácie.