Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Maloobchod, predaj: -špecializovaná sieť predajní so širokým sortimentom elektro v Čechách aj na Slovensku. Ponuka: -domáce elektrospotrebiče voľne stojace aj vstavané, žehličky, varné kanvice, hriankovače, kávovary, mixéry, kuchynské roboty, vysávače, spotrebná elektronika, televízia, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

Maloobchod, predaj: -špecializovaná sieť predajní so širokým sortimentom elektro v Čechách aj na Slovensku. Ponuka: -domáce elektrospotrebiče voľne stojace aj vstavané, žehličky, varné kanvice, hriankovače, kávovary, mixéry, kuchynské roboty, vysávače, spotrebná elektronika, televízia, LED TV, plazmy, LCD, fotoaparáty, videokamery, DVD ...

Stolárstvo, stolárstvo Výroba na zákazku, grafický návrh, design: -výroba nábytku na mieru -interiéry -kuchynské linky -vstavané skrine -bytový nábytok -predsiene -odkladacie steny a skrine -šatníkové skrinky. Dodávka, návrh, výroba, montáž, servis: -sauny a infrasauny (infrakabíny), všetko na mieru a na kľúč -sauna súkromná aj ...

Stavebná spoločnosť. Realizácia stavby na kľúč a to vrátane zaistenia projektovej dokumentácie. Držíme certifikát kvality ISO 9001:2008 Zelená úsporám. Realizujeme novostavby (občianske i priemyselné) a inžinierske siete. Výroba izbovej rekuperácie. Montáž rekuperácií v Juhomoravskom kraji.

Výroba, montáž, zákazková výroba: - brány, bránky, ploty, plotové polia. Brány posuvné, pojazdné po koľajnici Brány nesené, posuvné bez koľajnice Brány krídlové a bránky Ploty a plotové polia

Práca: -Kovovýroba, zámočníctvo, zámočnícke práce -Sústružnícke práce - výroba zvarencov, strojných súčastí, posuvných brán, posuvná brána, zábradlia a pod -Kusová aj sériová výroba.

Priamy zástupca výrobcov, veľkoobchod, predaj, e-shop: -kuchynské drezy (rohové, jednodrezové bez aj s odkvapom, dvojdrezové, umývacie centrá kuchynské) -vodovodné batérie pákové, so sprchou, drezové, s perlátorom, kohútové -drviče odpadu Anaheim -tesniace lišty -kuchynské doplnky -koša odpadová -misky -krájacie dosky -odkvapkávače riadu.

Stolárske práce: - stolárske práce. Výroba nábytku na zákazku. Výroba kuchýň, vstavaných skríň, spální, obývačiek, detských izieb, kúpeľní, kancelárií.

Stolárstvo, podlahárstvo -zákazkový nábytok -nábytok na mieru, všetko vnútorné vybavenie domov, bytov, kancelárií, reštaurácií, obchodov atď.

Stolárstvo. Výroba, predaj: -nábytok -kuchynské linky -obývacie steny -HIFI stolíky -skrine -ripstoly -vybavenie obchodov. Podlahy: -laminátové -drevené -korkové -linoleum, marmoleum, PVC.

Výroba: -nábytok -sanitárne priečky -šatníkové skrinky a lavičky -atypický interiér -kancelársky typový nábytok -obchodné interiéry.

E-shop: - prestieradlá - obliečky, obliečky pre deti - písacie potreby, púzdra - osušky - deky, vankúše - batohy

Dodávka a montáž: -interiérová a exteriérová tieniaca technika.

Predaj, e-shop: -kvalitné kusové aj metrážne záclony a závesy -matrace (latexové, sendvičové, penové a pružinové) -dizajnové doplnky do bytu -záhradné krby -nábytok, detský nábytok -tapety. V ponuke nájdete výrobky vyrobené v EÚ, ale aj výrobky z českej produkcie.

Značková predajňa nábytku: -všetok sortiment nábytku, -návrh kuchynskej linky na počítači zadarmo, -atypické diely, -spálňa, -detské izby, predsiene, kúpeľne, -rustikálny nábytok.

Návrh, výroba, montáž: -kuchynské linky vrátane inštalácie a predaj elektrických spotrebičov všetkých značiek -nábytok: -detský, spálňa, obývacia steny -interiéry na kľúč -stoly a stoličky, sety -vybavenie obchodov a reštaurácií: -predajné a barové pulty -vitríny, výlohy vrátane osvetlenia -vybavenie penziónov a hotelov, ...

Zásielkový obchod s riadom, kuchynskými potrebami, náradím a prostriedkami na upratovanie a hygienu.

Prevádzkujeme kuchynské a interiérové štúdio s vlastnou českou výrobou nábytku na mieru. Poskytujeme poradenský servis, návrhy na počkanie, zameranie. Predávame spotrebiče, podlahové krytiny, interiérové dvere, designové stoličky. Ponúkame návrhy a realizácie iných interiérových prvkov.

Výroba, predaj: -polohovacie valčeky a polohovacie rošty pre deti od narodenia -polohovacie valčeky malé (pôrodnice, inkubátor), umývateľný povrch -polohovacie valčeky väčšie (od narodenia do 6.mesiacov) -oba typy sú nastaviteľné (suchý zips*), povrch bavlna -polohovacie rošty do detskej postieľky štandardných rozmerov, ...

Zámočnícke a kováčske práce. Vyrábame kovové altány, brány, ploty, mreže a markízy.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, predaj, montáž: -dvere, okná, nábytok, schodisko -nábytok na zákazku -interiérové aj vonkajšie obklady stien, stropov, podláh -stavby priečok a podkrovia -predaj materiálu -ploty, pergoly -záhradné domčeky, altány -kuchynské linky -vstavané skrine.

Stolárstvo, stolárstvo, výroba: -kuchyňa -nábytok -obkladanie (obloženie) stien na mieru.

Stolárske práce Návrhy - interiéry Výroba, predaj a montáž - kuchynský nábytok Predaj a montáž - kancelársky nábytok Výroba - vstavané skrine.

Dodávame: - kancelársky nábytok - bytový a detský nábytok - školské - kovový a hotelový nábytok - koberce a doplnky. Realizujeme 3D návrhy a kompletný moderný design interiérov. Zaisťujeme dopravu, montáže a opravy nábytku.