Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba, predaj, dodanie: -teplovzdušné a teplovodné krbové vložky Flamen -oceľové krbová vložka 5 modelov, záruka 10 rokov -Príslušenstvo a materiálu pre stavbu krbu. -prostřednictvím siete autorizovaných predajcov.

Firma predáva koberce na metráž, PVC, vinylové a laminátové podlahy, behúne, kusové koberce, rohožky, predložky do kúpeľne a iné doplnky.

Predaj, montáž: -protisluneční tieniaca technika -žaluzie vertikálne, horizontálne, venkovní, dekoratívne -rolety látkové, zatemňovacia -markýzy balkónové, výsuvné, Korbová -potravinové VELUX -shrnovací dvere a čalúnenie dverí -SIETE proti hmyzu -potravinové a špeciality.

Výroba: - zákazkový nábytok. práca: -truhlářství. -čalounictví.

predaj: - vodoinštalačné a odpadový materiál - materiály pre inštalatérov a kúrenárov - kúpeľne, kúrenie a voda - vane, sprchové kúty Teiko, Ravak, Roltechnik, umývadlá, wc a vodovodné batérie Jika. - kúpeľňový nábytok Dřevojas, Intedoor a kúpeľňové doplnky Novaservis, drezy Norma, Teka, čerpadlá Grundfos, ohrievače vody Dražice, Tatramat a ...

Výstavba: - kachľových pecí - sporákov a krbov Všetko so zárukou kvality a rýchle realizácie.

Stavba, predaj, služby: - krby, kachle (i kachľová) - krbové vložky, príslušenstvo

Zákazková výroba, návrhy, montáž, predaj nábytku, kompletné (komplexné) realizácia, sektorový nábytok, zákazkové stolařství: -kuchyně (kuchynské linky), kuchynský nábytok, príborníky, zariadenie panelákovej aj pre rodinné domy -klasická aj atypické riešenia -lamino, MDF, masív -ložnice, postele -obývacia izby, obývačky, ...

práca: - podlahárske. Predaj, montáž: - žalúzie - rolety - okenné siete - markízy - garážové vráta

Predaj, montáž, servis: -klimatizácia -chladírenské zariadení.

Spoločnosť R E S A, spol. s r.o. pôsobí ako český výrobca čalúneného sedacieho nábytku s dvadsaťročnou tradíciou. Spolupracujeme s mladými dizajnérmi aj renomovanými dodávateľmi, vyrábame originálne pohovky, sedačky, kreslá alebo rozkladacie sedacie súpravy. Vybrať si môžete z bohatej škály poťahových látok, dodávame nábytok v atraktívnom dizajne ...

Stolárske práce na zákazku: - dvere (interiérové, vchodové), samonosná schodisko - okná, stoly, komody, skrine, obloženie, terasyx

Predávame žalúzie a tieniace techniku. A ponúkame Vám jednoduchý a rýchly nákup z domova i skvelé ceny. Prečo? Pretože na našom eshope si sami vyberiete rozmery, farbu, dizajn i doplnky. S pomocou návodov a videí na našom webe si ich potom hravo namontujete sami. Je to jednoduché, uvidíte.

Komplexné riešenie interiérov. Je dodávateľom ako typizovaného značkového nábytku, tak aj atypických exkluzívnych interiérov. Klientom ponúka služby firemných architektov, možnosť individuálnej voľby materiálov, záručný aj pozáručný servis.

Rekonštrukcia bytového jadra na kľúč. služby: - rekonštrukcia, vypratanie, demontáže a búracie práce - murárske a obkladačské práce - rozvody a rekonštrukcia vodoinštalácie z plastu - rekonštrukcia kúrenia, kúrenárske práce - zámočnícke práce vrátane montáží - kompletné vybavenie sanitárnou keramikou - montáž kúpeľňového nábytku a ...

Stavebné klampiarske a pokrývačské práce. Kompletná dodávka striech vrátane údržby. Zámočníctvo. Výroba a montáž: -vzduchotechnické zariadení.

Výroba: -vrata, dvere, mreže, konštrukcie na KORIAN, koše na tovar, a i. -ohýbání a strihanie plechov, lisovanie, zváranie, flowdrillování.

Veľkoobchod, maloobchod: -materiál pre výrobu nábytku. Zákazková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytok. služby: -doprava výrobkov zákazníkom -formátování -olepování ABS hrán. -predaj kovanie pre nábytkárov - Blum, FGV; spojovacie materiály - skrutky, spojovacie skrutky, krytky; kuchynské drezy Franke; brusivo a pílové ...

Zámočníctvo. Výroba schody, zábradlia, brány, ploty, zábradlia, oceľové konštrukcie.

Návrhy a realizácie: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyne vrátane spotrebičov. Výroba - dyhovaný aj masívny nábytok - dvere. stavby - domy.

Odsávanie a separácia emulznej a olejovej hmly, Odlučovače emulzné hmly OAM. Odsávače emulznej a olejovej hmly OAM. Separátory emulznej hmly. Odsávanie a filtrácia emulznej a olejovej hmloviny od CNC kovoobrábacích strojů.Filtrační vložky OAM.

Individuálny prístup pri zariaďovaní interiérov. Nábytok, svietidlá a bytové doplnky významných svetových dizajnérov. Vybavenie bytov, kancelárií, hotelov a reštaurácií dlhoročné skúsenosti. Poradenstvo, štúdie a návrhy interiérov. Odborná montáž.

Predaj nábytok: -kuchyně -pokoje-obývacia, detské a študentské, spálňa -Vstavaný skrine -Kúpeľňa -interiéry -Kancelária