Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Insta-on s.r.o. sa zameriava na inštalatérske a kúrenárske práce, výmeny elektrických bojlerov a vodomerov, montáž vaní, sprchovacích kútov a krbov a na obkladačské práce.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

LEDito s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu interiéru, kancelárií, hotelov, reštaurácií a barov.

FLOW STORE s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj obliečok, osušiek, prestieradiel a ďalšieho bytového textilu.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

Dodávka a montáž: - garážové vráta. Dodávka a montáž: - tieniaca technika. Zatepľovania objektov. Dodávka a montáž: - plastové okná - eurookná - dvere - zárubne. Kompletné stavebná činnosť.

E-shop: - masážne kreslá, relaxačné - vibračné plošiny - terapeutické ležadlá. Praktická výučba, preškolenie študentov zdravotníckych škôl: - použitie, využitie a obsluha zdravotníckych zariadení. Predaj, maloobchod, veľkoobchod a servis: - kreslá (masážne, relaxačné) - vibračné plošiny - terapeutické lehátkapredaj, dodávka, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. - Sanitárny tovar. - Vybavenie kúpeľní. - Sprchy, príslušenstvo - Sprchové kúty - Vane rohové, vírivé, masážne - Kúpeľňový nábytok - Krbové kachle (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólia - PP vrecká.

Predaj, e-shop: - prírodné vonné sójové sviečky - sviečky z včelieho vosku - vykurovadlá - čajové sviečky. Zákazková výroba, originálne darčekové balenie (firemné darčeky, upomienkové, svadobná výslužka).

Vyrábame nábytok na zákazku a presne podľa Vašich predstáv už viac ako 15 rokov. Nájdete nás v Neslovice, iba 10 minút jazdy od Brna v areáli firiem Kniežací Les. V našich priestoroch nájdete okrem dielne i kuchynské štúdio - showroom, kde Vám predvedieme materiály, z ktorých nábytok vyrábame a najmodernejšie technológie, ktoré u výroby ...

Inžinierska a projekčná činnosť v investičnej výstavbe, systémové riadenie stavieb, obchodné zastúpenie SPAGNOL Mobili s.r.l., dovoz Talianskeho nábytku, 3D Render expert.

Výroba, výrobca, distribúcia, dodávka: -kompresory, kompresorov -kondenzační jednotky, jednotka -řídící systémy pre chladiace (chladenie) a klimatizačné (klimatizácia) zariadenia. -tepelné čerpadla.

Maloobchod, predaj: -bytový textil. -záclony, obrusy. -prikrývky, obliečky, deky. -vankúše.

Oficiálny zástupca talianskeho výrobcu nábytku, predaj: - kuchyne - kancelársky nábytok - bytový nábytok - sedačky.

Doormont, s.r.o. sa špecializuje na montáž elektrických i ručne poháňaných dverných a bránových systémov a montáž a servis požiarnych systémov.

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba - kuchyne - spálňa - komody

Systémy pre: - strojárstvo - ITEM, Axelent - stavebníctvo - Jansen, Axelent, Cor-Ten, Triplan - zabezpečenie - bezpečnostné a nepriestrelné systémy -personální priepuste -vratové uzávery -balistické dvere a vráta -kancelárskych priestory, izolované rokovacie miestnosti -špeciálny uzávery tlako a plynotesné ...

Návrhy riešenia interiéru: - bytová architektúra - dizajnové riešenie - matrace a rošty - nátery a tapety - montáž - doprava

Kamenný obchod a e-shop: Postele Rošty Matrac, chrániče matracov, toppry Prikrývky a vankúše, anatomické vankúše Deky a prikrývky Obliečky a prestieradlá Osušky a uteráky Posteľný, hotelový textil

Firma KLIMA Malý Zdeněk so sídlom v Hodoníne ponúka montáž, opravy a servis klimatizácií a chladenia, vrátane dodania zariadenia a návrhu po celej Českej republike. Ponúkame napríklad klimatizáciu značiek Daikin, Sinclair, LG, Fujitsu, Midea a ďalšie.

VO SVETLE NOVÉHO POHĽADU Obchod, predaj, poradenstvo, dodávky, projekty: -interiérová a exteriérové svietidlá -bytová, kancelárska -svítidla z ručne fúkaného trojvrstvového skla. služby: -návrhy osvetlenie bytov, domov, kancelárií, obchodných priestorov, priemyselných závodov, fasád a historických objektov -spracovanie ...

Predajom kvalitných klimatizácií sa zaoberá firma A1 klimatizácia s.r.o. z Brna. Realizujeme komplexné služby do A-Z: Postará sa o montáž, servis, vrátane zamerania zadarmo. Viac informácií nájdete na www stránkach.

Výroba, predaj: -nábytok na zákazku -chrómovaný variabilný stavebnicový systém pre interiéry, obchody, výstavy -odevné stojany -space wall -kancelársky nábytok -kombinované vitríny -celosklenené, kombinované vitríny -dražové systémy a komponenty -bary, pulty.

ENIMONT, s.r.o. sa zameriava na montáže vzduchotechniky, chladiacich zariadení, záložných zdrojov, motorgenerátorov a výfukových systémov.