Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Posadtese.cz sa zameriava na predaj kancelárskych kresiel, kuchynských stoličiek, kresiel, sedacích vriec a sedačiek.

Zámočnícke práce, stavebné zámočníctvo: -branky, brány, oceľové konštrukcie, výkladca, zábradlia -garážové vráta -oplotenie, zábradlie.

Predaj: -sortiment pre stavbu krbov a kachlí: -krbové vložky -kúrenárska technika -stavebné materiály -vzduchotechnika -kachľová keramika.

Montáž, oprava, servis, inštalácia, revízie, projekcia: -Elektrické stroje, prístroje -kompletné silnoprúdové a slaboprúdové rozvody -hromosvody. Stavebná činnosť: -občiansky, bytové, priemyselné stavby -výstavba rodinných domov -rekonstrukce -sádrokartony. Podlahárske práce, pokládka: -PVC, plávajúce podlahy, koberce, vlysové ...

Spoločnosť JO Technlogy sa zaoberá vývojom a následnou vlastnoručnou výrobou LED svietidiel. Vyrábame svetlá založené na čistej, nízkoenergetickej technológii LED. Naše osvetlenie majú uplatnenie v interiéroch a exteriéroch domácností aj v rôznych druhoch priemyslu.

Predajňa. Maloobchod, e-shop: -ratanový nábytok -bytové doplnky. prevádzkovateľ: FORLIVING s.r.o. Vestec 2 537 01 Chrudim tel: 728435970; 469622944

Spoločnosť ponúka luxusné postele pre lepší spánok.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -Priemyselné spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové prístroje a príslušenstvo, ističe, prúdové chrániče, ...

Langr klimatizácia s.r.o. sa zameriava na servis, predaj a montáž chladiacej a klimatizačnej techniky a vykonáva revízie tesnosti chladiacich zariadení.

AROBO - Woodener a Wood Gift s.r.o. si sa zameriava na výrobu a predaj drevených bytových doplnkov, svadobné dekorácie a drevených motívov na mieru.

Brošňa gastro, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj zariadení pre gastronómiu a na záručný a pozáručný servis chladiacich zariadení a klimatizácií.

Spoločnosť LIGHTINGPRO s.r.o. sa zameriava na návrhy a dodávku svietidiel, zákazkovú výrobu atypických svietidiel a meranie hladiny osvetlenia.

Výroba, montáž, inštalácia, servis, údržba priemyselné a garážové vráta: -automatické posuvné dvere -priemyselné vráta -garážové vráta -nakladacie rampy -vratové tesnenie -proti prievanovej zásteny, clony -samonosné brány -stranové vráta (posuvné do strany).

Výroba nábytku, 3D návrhy: -riešenie interiéru -kompletná realizácia -vyhotovenie grafického návrhu -riešenie častí interiéru, kuchyne, kúpeľne, obývacia izba, spálňa, detská izba. Kovanie: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Tieniaca technika, predaj, montáž: -markízy, markíza, žalúzie, rolety, siete proti hmyzu, romány vnútorné a vonkajšie -garážové vráta -plastové okná -tieniace plachty.

Spoločnosť Jana Vlacha zaisťuje predaj kuchynského nábytku na mieru.

PhDr. Adam Chalupníček prevádzkuje internetový jarmok služieb, tovaru a výrobkov.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Vladimír Doležal navrhuje a vyrába interiérové vybavenie na zákazku. Okrem toho tiež vykonáva montáž a ďalšie súvisiace práce, ktorými sú napríklad práce elektrikárske, murárske a inštalatérske. Prevádzkareň: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.