Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

služby: - inštalácia a servis klimatizácií - zdroje chladu - vzduchotechnika - systémy MaR - jadrové vŕtanie

predaj: -elektro -Priemyselné tovar -chladničky, mrazničky, sporáky, práčky -roboty, mixéry, žehličky, lustre.

Zámočnícke práce: - bezpečnostné a ochranné mreže aj kované - vjazdové brány posuvné aj dvojkrídlové - vráta a bránky - plotové panely na mieru podľa Vašich požiadaviek (výplň drevo, plast, kov) - zábradlia. Zámkovej, historické kamenné i tehlovej dlažby - obkladačské práce. Stavebné práce: - fasády s klasickou omietkou, fasády ...

Predaj, montáž, inštalácia, revízia, opravy, servis: -elektrické zariadenie NN -hromozvody -telefónne rozvody -rozvádzače -osvetlenie -elektroinštalácia.

Firma TRUHLÁRSTVO BRNO - Jiří Hemzal so sídlom v obci Útěchov v Juhomoravskom kraji sa zaoberá výrobou nábytku na mieru. Vyrábame predovšetkým zariadenia interiérov, kancelárií a vybavenia do reštaurácií. Súčasne tiež ponúkame výrobu obalov pre medzikontinentálnu dopravu – rôzne typy debien. V rámci svojej činnosti pre svojich zákazníkov ...

Zákazková výroba a dodávka tieniacej techniky. Na mieru vyrábame markízy, pergoly, vonkajšie žalúzie, rolety, fasádne clony a vnútorné tienenie. Spracujeme bezplatne cenovú ponuku. Navštíviť nás môžete v showroome v Břeclavi a Mikulove.

Čistenie kobercov a čalúnenie - čistenie interiérov áut aj u zákazníka, umývanie okien, predaj vysávačov na celý život zn. Lindhaus.

Zákazková výroba nábytku: - detské izby - kancelársky nábytok - kúpeľne - kuchyne - obývacie izby - postele - detské izby - schodisko - výrobky z masívu

Výroba: -kontejnery na zber použitého textilu -záchytné prepravné vane -pálemí plazmou -spracovanie plechu -výroba krbových vložiek a príslušenstva -Menšie oceľovej konštrukcie.

Firma sa zaoberá dodávkou kvalitných hliníkových pergol, výsuvných markíz a ďalšej vonkajšej tieniacej techniky. Realizujeme aj zimné záhrady, prístrešky pre autá alebo hliníkové ploty.

Výroba, montáž: -plastové okná, dvere, výklady, zimné záhrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám. Predaj, montáž: -drevené EUROOKNÁ TWW* -strešné okná FAKRO -tieniaca technika.

Výroba, montáž, predaj: -plastové okná, dvere, výklady, zimné záhrady -materiál PVC profily KÖMMERLING -projekt zelená úsporám -drevené EUROOKNÁ TWW* -strešné okná FAKRO -tieniaca technika.

Predaj, montáž, výmena, služby: -plastové okná a dvere (PVC profily VEKA Softline AD) -drevené a hliníkové okná a dvere -sekčné garážové vráta -montáž do novostavieb, výmena existujúcich okien a dverí -doprava na miesto stavby -vybúranie starých okien zadarmo.

Predaj, montáž, výmena, služby: -plastové okná a dvere (PVC profily VEKA Softline AD) -drevené a hliníkové okná a dvere -sekčné garážové vráta -montáž do novostavieb, výmena existujúcich okien a dverí -doprava na miesto stavby -vybúranie starých okien zadarmo.