Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Maloobchod, predaj: - eshop a výdajňa tovaru - kancelársky, školský nábytok - kancelárske, školské stoličky a kreslá - kovový nábytok - trezorové a archívne skrine, regály - jedálenské stoly a stoličky - sedací nábytok - koberce, žalúzie, paravány.

Zámočníctvo, zákazková kovovýroba. Výroba, predaj, e-shop - vráta, ploty, brány.

Vývoj, dodávka, montáž, servis - ventilátory - meracia technika - elektronické a mechatronickej komponenty - elektronika pre letectvo.

E-shop - korenie, zmesi korenín - grily, grilovacie náradie - kuchynské potreby.

E-shop - odšťavovače - destilačné prístroje pre úpravy vody - lisy na výrobu oleja.

služby: - výpočty, meranie a návrhy osvetlenia - dodávky osvetlenia (riešenia pre priemyselné haly, výrobné haly, sklady, predajne, autosalóny, parkovacie domy, kancelárie) - školenia a kurzy programu Dialux / EVO pre výpočty osvetlenie

Výroba, predaj: - kuchynský lavice - stoličky, stoly - spálňa - kuchyne - vstavané skrine. Realizácia interiérov.

Dodávka, montáž - fotovoltaické elektrárne - tepelné čerpadlá - LED osvetlenie - zabezpečovacie systémy. činnosť - elektroinštalácie.

Stolárstvo, výroba: - postele - skrine - kuchyne - kancelársky nábytok - dvere, okná

Stolárstvo, výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - schodisko

Zľavový portál, e-shop: - kuchynské potreby - autodoplnky - hračky - záhradné potreby - bytové doplnky

Výroba: - nábytok na zákazku - kuchyne - vstavané skrine - spálňa - detské izby

Predaj, e-shop - nábytok - sedacie súpravy - spálne, postele - obývacie izby.

Projekcia, dodávka, servis - vzduchotechnika - klimatizácia - teplovzdušné rozvody.

Textilná výroba, predaj: - obliečky, lôžkoviny - hotelový textil.

predaj: - kuchynské, mäsiarske nože - ocieľky - nárezové stroje. služby: - brúsenie nožov, nožníc.

truhlářství: - zákazková výroba nábytku.

Montážne práce: - nábytok, vybavenie predajní - výstavné, predajné stánky - osvetlenie, svetelné reklamy.

Spoločnosť ELLI Montáže a revízie elektrických zariadení, spol. s.r.o. Lišov realizuje elektrickej inštalácie a silnoprúdové rozvody, ďalej sa zaoberá výrobou rozvádzačov NN. Pôsobíme na celom území Slovenskej republiky, montáže vykonávame tiež na slovenskom, v Nemecku a inde v Európe. Vykonávame elektromontážne práce na priemyselných stavbách i ...

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - domáce potreby (hrniec, panvice, plechy, poháre, príbory ...) - kuchynské spotrebiče - korenie kulinári - žehliace dosky.

Zákazkové stolárstvo: -výroba nábytku -schody -pergoly a prístrešky -ploty -Drevené podlahy -zahradní domčeky -kotce pre psov -Drevené WC.

Internetový obchod, e-shop: - posteľné obliečky - prestieradlá - matracové chrániče - deky, prikrývky - kúpeľňové závesy - utierky, vreckovky.

Výroba: -kuchyňské linky -Vstavaný skrine -kompletné vybavenie interiéru -kompletné výroba nábytku -nábytok do kancelárií -nábytok do detských izieb -nábytok na mieru -zakázková výroba predaj: -všetky druhy spotrebičov -kuchyňské doplnky

Firma LS racing s.r.o. sa zaoberá kovovýrobou pre stavebníctvo a strojný priemysel. Vlastníme medzinárodnú certifikáciu na zváranie a výrobu ochranných konštrukcií závodných vozidiel a vykonávame aj renováciu karosérií veteránov. Kovovýroba: - vráta, brány - oceľové ploty - zábradlie, schodisko - oceľové ploty - oceľové haly a ...

Naša spoločnosť Svet okien, s.r.o. patrí medzi popredných českých výrobcov a predajcov výrobkov prvotriednej kvality Ponúkame najmä: - plastové okná - hliníkové okná - vchodové dvere - garážové vráta - tieniacu techniku a mnoho ďalších doplnkov. Česká výroba okien a dverí je zárukou najvyššej kvality.