Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Vyrábame a montujeme ploty a oplotenia. Naša rodinná firma sa zaoberá dodaním materiálu a montážou všetkého typu oplotenia na kľúč.

Predaj, montáž: -ploty -pletiva pozinkovaná, PVC -priemyselné oplotenie -zvárané štvorhranné pletivá -vráta, stĺpiky, plotové rámy.

Výroba: - radiálne ventilátory na priemyselné použitie - axiálne ventilátory

Predaj, maloobchod: -vybavenie pre záhradu, stavbu a dielňu ako pre domácich majstrov tak aj pre profesionálov -kachle, krby a krbové vložky -predaj a výmena technických plynov a propán butánu vrátane dopravy -kúpeľne, kuchyne -náradie, spojovací materiál. Požičovňa a servis: -elektrické náradie.

Výroba: - čiapka - klobúky - šiltovky - čelenky - zástery - obrusy - vlajky - šatky

Stavebná firma: -rekonštrukcia, novostavby -elektro a voda a kúrenie -solárne a energetické systémy -montáže garážové vráta

Výroba na zákazku: -kuchyňa vrátane elektrických spotrebičov -kancelársky nábytok -vstavané skrine -šatne a šatníkové skrine -spálňa -postele -detské izby.

Zákazková kovovýroba: -konštrukcia -schodisko aj točité -zábradlie -vráta -okná -dvere -brány -mreže -ploty -lavičky

Výroba: - radiálne ventilátory - axiálne ventilátory

Výroba, montáž: - detské ihriská, kútiky - interiéry na kľúč bytové, kancelárske, reštaurácie

Tesárske a stolárske práce. Výroba - chaty, altány - prístrešky, pergoly - kuchynský nábytok - okná a dvere - schodisko, zábradlie

Maloobchod, predaj: -spotrebná elektronika -audio-video -elektrospotrebiče -chladničky, mrazničky, fritézy, roboty, kávovary, holiace strojčeky. Servis: -práčky, umývačky, elektrické sporáky, zásobníky vody.

Výroba, predaj: -oceľové konštrukcie -priemyselné tlakové nádoby -oceľové nádrže -cestné prepravníky sypkých materiálov -odlučovače a zariadenia na čistenie vzduchu -suché cyklónové odlučovače -mokré hladinové odlučovače prachov zlievarenských, hutníckych a keramických prevádzok -priemyselné odlučovače prachu a dymu ...

Výroba: -vrát a dverí -schodísk -zábradlie -malé nosné konštrukcie.

Veľkoobchod, maloobchod so svietidlami, e-shop -ponuka klasického i moderného osvetlenia ( lustre, nástenné svietidlá, stolné lampy, stojacie lampy, stropné svietidlá, bodovky, vonkajšie svietidlá). V našom e-shope www.hallux.sk nájdete širokú ponuku mosadzných lustrov a lámp, vitrážové Tiffany svietidlá, lustre do kuchýň i do obývačky, ...

Stolárske práce. Výroba: -kuchynské linky -vstavané skrine -bytové doplnky Maloobchod, predaj: -drevomateriály -nábytkové kovanie Sklenárstvo.

Maloobchod, predaj: -bytové doplnky -dekorácia -prírodná kozmetika -keramika, sklo, sviečky

Veľkoobchod, predaj: -kúrenie -sanita -klimatizácia -elektro

Maloobchod, predaj, e-shop: -káva -kávovary -kávomlynčeky Prenájom, požičovňa: -kávovary

Maloobchod, e-shop: -záhradná technika -záhradný nábytok -elektrické náradie -domáce potreby