V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

V našej predajni nábytku Paula ponúkame široký výber vybavenia spální, detských a študentských izieb, kuchýň i obývacích izieb. Predávame postele, matrace, kreslá, pohovky, obývacie steny a množstvo ďalších bytových doplnkov. Nájdete nás v Domažliciach na Husovej triede, naša ďalšia predajňa je v meste Horšovský Týn na ulici ...

Výroba sedacích súprav a postelí Realizácia interiéru verejných priestorov, kaviarní, relaxačných alebo jedálenských zón.

Návrh vizualizácie. Výroba, predaj, montáž nábytku: -nábytok -kompletné vybavenie interiéru -výroba z masívu, masív, lamina, lamino, drevotriesky, drevotrieska -kuchynské linky vrátane spotrebičov -obývacie steny na mieru -vybavenie interiérov -spálňa, detské izby -vstavané skrine -vešiakové, vešiaková odkladacia stena, steny -komody, ...

Predaj nábytku: - postele, váľandy, matrace - rošty, skrine, kuchyne, jedálenské stoly a stoličky - obývacie steny, sedacie súpravy, detské izby - nábytok do kúpeľne, predsiene, do kancelárie vrátane pracovných stoličiek a kresiel.

Showroom - interiérové vybavenie a doplnky prestížnych značiek - kuchyne, jedálne, spálne, obývacie izby, osvetlenie, záhradný nábytok...

FRIM nábytok s.r.o. je nové meno firmy FRIM pre EXTREM s.r.o. Vyrábame zákazkový nábytok súkromným osobám aj firmám, špecializujeme sa na postele a vstavané skrine, riešime zložité priania k spokojnosti zákazníkov. Vyrábame matrace aj čalúnené postele z nehorľavých materiálov (prípadne z materiálov so zníženou horľavosťou), prírodných výplní ...

Predajňa Nábytok u Letky ponúka široký sortiment nábytku pre každého za priaznivé ceny. Nájdete u nás sedacie súpravy, komody, počítačové stoly, postele aj zdravotné matrace. Sídlime v meste Pardubice, ulice Lexova. Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy - detské izby - počítačové stoly - konferenčné stolíky - obývacie ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - nábytok atypický - hotelový nábytok - nábytok pre hotely, reštaurácie bary, kancelárie, recepcie - hotelové postele - reštauračné stoličky, kreslá, pohovky - hotelové a reštauračné doplnky - spracovanie návrhu hotelových interiérov a ich realizácia, - interiér na kľúč.

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

Postele, vstavané skrine, kuchynské štúdio, linky, matrace, kuchyne, záhradné, čalúnený, kancelársky, kúpeľňový nábytok Rosice, Pohorelice, Brno vidiek, Trebišov, Náměšť nad Oslavou -sedací súpravy -postele z masívu -nábytok do detských izieb -válendy -rošt -matrace -kancelárskych kreslá -věšáky, nemý sluha -skříně -komody -kuchyňské, ...

predaj: -široký sortiment posteľou, priestranných skríň, čalúneného nábytku, kancelárskych stoličiek, konferenčných, pc a tv stolov, jedálenských stolov, stoličiek a setov, bytových doplnkov a ďalšieho nábytku s klasickým i moderným dizajnom. -významný firemné predajca nábytku od spoločnosti Jitona na juhozápadnej Morave.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - sedacie súpravy - obývacie steny - kuchynské linky - jedálenské stoly - spálňa - detské izby - poschodové postele - kúpeľňový nábytok - šatníkové skrine - konferenčné stoly, stolíky - nábytok z borovicového dreva - matrac do postele - anatomické vankúše.

Nábytok: - atypický - zo vzácnych drevín - zákazkový a štýlový. Reštaurovanie starožitností a nábytku. Výroba a montáž: - dvere - schody - reprobedne a reprosústavy - výroba parapetov z masívu - parapety. Zákazková výroba: - ozvučníc pre Hi-Fi štúdia a posluchové štúdiá

Spoločnosť ponúka luxusné postele pre lepší spánok.

Výroba nábytku, 3D návrhy: -riešenie interiéru -kompletná realizácia -vyhotovenie grafického návrhu -riešenie častí interiéru, kuchyne, kúpeľne, obývacia izba, spálňa, detská izba. Kovanie: -výsuvné systémy -výklopné systémy.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Firma STOLÁRNA U SÚSEDOV sa zameriava na výrobu dreveného nábytku do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb, tiež vyrába pergoly, záhradný nábytok a nábytok do reštaurácií.

Výroba dizajnové nábytku na zákazku. Navrhujeme a vyrábame kuchyne, spálne, obývacie izby, kúpeľne a ďalší nábytok. Výroba vstavaných skríň na mieru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01