V spálni by nemala chýbať kvalitná posteľ s roštom a pohodlnými matracmi, ale ani police, skrinky či komody. Bohatý sortiment ponúka kusový nábytok aj rozsiahle spálňové nábytkové zostavy v klasickom aj modernom štýle z laminátu alebo z masívneho dreva.

kovovýroba: - prepravné kontajnery - container pre odpady a iné materiály - lisovacie kontajnery - konjtejnery prípojné - kontajnery mulden - kontajnery Avia - kontajnery Abroll - kontajnery skladové - kontajnery pre využitie v poľnohospodárstve, pre prevoz obilia, maštaľného hnoja ap. Výroba, kovovýroba, služby: - ...

E-shop - sedacie súpravy - spálňa - kuchyňa - obývacie steny - nábytok do detskej izby - kancelársky nábytok - skrine

Firma Vojtech Laube so sídlom v obci Klapý v okrese Litoměřice sa zaoberá všetkou zákazkovou stolárskou výrobou z lamina aj z masívu. Ponúkame výrobu stolárskych výrobkov na zákazku - nábytok na mieru. Zameriavame sa nielen na výrobu z lamina, ale aj z masívu – všetko záleží na výbere zákazníka. Môžete si u nás objednať výrobu kuchynských ...

práca: -truhlářské -stolářské. Zákazková výroba, montáže: -z masívu a dyhy: -bytový a kancelársky nábytok -nábytková dvierka -kuchyně, kuchynskej linky -schody, podlahy. sídlo: - Lipa 155.

Predaj, e-shop: - matrac - postele - nábytok - posteľná bielizeň.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - výroba na zákazku - nábytok z masívu aj lamina - kuchynské linky - detský nábytok - dvere, postele, vstavané skrine, stoly - altány, pergoly, prístrešky - búdy pre psa, drevené ploty, schody, zábradlia - dekorácia.

Stolárstvo, stolárstvo. Výroba, dodávka, montáž: - kuchyňa na mieru - dvere, schody, zárubne - nábytok na mieru - stoly, stoličky - spálňa - obývacie izby - vstavané (vstavané) skrine -plávajúce podlahy pokládka -montáž oblozok + dverí -odvoz dovoz.

Vyrábam nábytok na mieru podľa priania zákazníkov, predovšetkým kuchynské linky, vstavané skrine, skrine pre podkrovné priestory, vysoké postele s úložnými priestormi, detské izby, komody, regály a pod.