Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Výroba, predaj: - postele - nočné stolíky - komody - steny, knižnice

Zariadenie obchodov, reštaurácií alebo bankových pobočiek. Výroba nábytku pre súkromné obytné interiéry. Stolárske práce: - skrine - skrinky - vitríny - komody - stoly jedálenské - stoly písacie - stolička - TV skrine - polica - knižnice - postele.

Nábytok z masívu borovice. Internetový obchod. Predaj nábytku: - botníky - knižnice - komody - lôžka - nočné stolíky - písacie stoly - sedačky čalúnené.

Skrine na mieru - vždy originálne riešenie priestoru: - vstavané skrine na mieru sa stali neodmysliteľným doplnkom, obývacích izieb, spální a detských izieb miliónov domácností po celom svete - vstavané skrine dokonale využívajú priestor a poskytujú nepreberné množstvo i variabilitu úložných plôch. Kancelársky nábytok: - kompletná ...

Predaj masívneho nábytku, knižníc a sedacích súprav.

Predaj talianskeho nábytku: - pracovne - spálňa - obývacie izby - jedálne - kuchyne - drobný nábytok.

Stolárstvo, výroba: - drevený a čalúnený nábytok - schodisko, knižnice - interiéry reštaurácií. Reštaurovanie.

Stolárstvo, výroba: - vstavané skrine - kuchyne.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchynské linky - spálňa - obývacie izby - kancelársky nábytok.

Luxusné spálne: - dvojlôžka - jednolôžka: - celočalúnená - z masívu - rozkladacie pohovky - váľandy - skrine šatníková, policové - regály - police.

Stolárske práce na zákazku: - kuchyne - skrine - kancelársky nábytok

Výroba nábytku pre rodinné domy, byty, reštaurácie, hotely i kancelárie, vrátane jeho reštaurovanie a povrchovej úpravy drevostavieb

Výroba predovšetkým šatníkových skríň ako vstavaných, tak klasických. Ďalšími produkty sú kuchynské linky, obývacie steny, botníkové zostavy, knižnice, postele, písacie stoly a ďalšie nábytkové variácie.

Zaoberá výrobou nábytku na mieru ako napríklad kuchyne, vstavané skrine, kancelársky nábytok, detské izby, ale aj drobný nábytok podľa priania zákazníka. Poskytujeme všetky služby od zamerania, návrhu, dopravy až po samotnú montáž. Pôsobíme v Prahe a Stredočeskom kraji. Nábytok na mieru, výroba: - kuchyne - vstavané skrine - kancelársky ...

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom a distribúciou kvalitného sektorového nábytku. Základ činnosti je veľkoobchodný predaj a distribúcia cez obchodných partnerov, ale sme aktívni aj v maloobchodnom predaji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchynskej linky, vstavané skrine, šatne, pracovne, obývacie zostavy, knižnice, kancelárie a všetok nábytok na mieru.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Ponúkame realizáciu kompletnej rekonštrukcie bytu na kľúč a renostrukce bytového jadra v Prahe a okolí. Ďalej vykonávame renovácie a brúsenie parkiet, výroba kuchynských liniek, vstavaných skríň a ďalšieho nábytku na mieru, 3D vizualizácie interiérov a všetky ďalšie činnosti súvisiace s rekonštrukciou bytu a bytových jadier v regióne Praha - ...

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Stolárstva. Výroba - kancelársky nábytok - kuchynský nábytok - skrine.

Tomáš Matúš sa zaoberá stolárskym a tesárskymi prácami, predovšetkým potom výrobou kuchýň a nábytku na mieru. Doba výroby nábytku a kuchýň sa pohybuje v rozmedzí 3 až 10 týždňov. V rámci kuchynský liniek vykonáva všetky práce - zameranie, návrh, montáž vrátane zapojenia všetkých spotrebičov. Nábytok na mieru: - spálňa - šatne - vstavané ...