Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Stolárstvo. Výroba - kuchynské linky - detské izby - spálňa - vstavané skrine - nábytok na mieru.

Výroba: - kuchynské linky - vstavané skrine - kancelársky nábytok

Predaj, maloobchod, e-shop: -detský nábytok -detské izby -detské postele a postieľky

Stolárstvo Bohuslav Čechvala, ktoré sídli vo Františkových Lázních sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku. Vyrábame vybavenie interiérov domov, reštaurácií, hotelov a kancelárií. Ďalej tiež vyrobíme vstavby, obklady schodísk a stien, kazetové stropy, zábradlia, atypické dvere a okná. Vykonáme aj tesárske práce. Stolárstvo: - zákazková ...

Dodávateľsko montážna firma interiérov. Asahy. Predaj, montáž, servis: - plávajúce podlahy drevené aj laminátové Parador, Quickstep, Fibolok, Kars, Witex, Parla, agnum - masívne parkety vrátane renovácie - vstavané skrine na mieru zn. Brastan: - posuvné dvere - klasické na pánt - skladacie dvere - žalúziové dvere - zhotovenie ...

Stolárstvo. Výroba - kuchyňa - vstavané skrine - drevostavby, pergoly.

Výroba a predaj nábytku na zákazku: -vstavané skrine -nábytok z lamina -kuchynský nábytok -kancelársky nábytok Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodanie nábytku až domov

Stolárstvo. Zákazková výroba - kuchyňa - nábytok z masívu a drevotriesky - spálňa, detské izby, vstavané skrine - schody - zábradlie (klasické, ozdobné) - dvere - altány, pergoly.

Stavebná činnosť, stavba pasívnych domov. Predaj, zákazková výroba na mieru, montáž: -vstavané skrine na mieru s posuvnými dverami systém J.A.P. -rámy dverí hliníkové alebo oceľové vo farbách kovu alebo imitácia dreva a eloxovaný hliník -laminové výplne dverí -zrkadlá s bezpečnostnou fóliou -osvetľovacie rampy -drôtený program ...

Výroba, predaj nábytku. Vyrobíme kuchyne, obývacie izby, skrine, knižnice, komody, stolíky, stoly, detský nábytok, ostatná zákazková výroba, káter collection. Vyrábame schody, okná, dvere, ďalšie stolárske výrobky.

FI Stolárstvo Stolárstvo, výroba, predaj: -skrine, vstavané skrine a nábytok na mieru vyrábame najmodernejšou technológiou na CNC stroji Vstavané skrine na mieru, resp. nábytok na mieru a vybavením interiéru je naším hlavným výrobným zameraním.

Zákazková výroba: -interiérový nábytok z lamina: -kuchyne, spálne, vstavané skrine, postele, obývacie a detské izby -kancelársky nábytok. Možnosť dodania elektrospotrebičov. Zadarmo 3D návrhy a kalkulácie.

Výroba a predaj nábytku z masívu aj laminových dosiek, výroba kuchynských liniek a doplnkov pre dom či byt.

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - skrine - dvere

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - skrine - spálňa

Výroba: -drevené schody -kuchynské linky -interiérový a záhradný nábytok z masívu -atypický nábytok -balkóny a krovy -dvere a obložkové zárubne.

Stolárstvo. Zákazková výroba, montáž: - kuchynské linky - vstavané skrine - nábytok Široká ponuka elektrických spotrebičov (BRANDT, DE DIETRICH, BLOMBERG, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, BOSCH, SIEMENS, MORA, GORENJE, WHIRPOOL, AMICA).

Sme zákazkové stolárstvo, vyrobíme moderný aj štýlový, atypický a ohýbaný nábytok z lamina aj masívu. Vstavané skrine, kuchyne.

Ponúkame talianske interiéry, nábytok, doplnky, stoly a osvetlenie.

Projekčná a realizačná činnosť v architektúre. Výroba atypického a typizovaného nábytku. Vybavenie interiérov na kľúč. Rodinné domy-drevostavby, haly

Výroba, stolárstvo: - kuchyňa - kancelársky nábytok - nábytok aj atypický na zákazku - vstavané skrine - dvere - schody.

Predaj nábytku: -kuchynské linky -spálne, postele -skrine, komody -kúpeľňový nábytok -sedacie súpravy -obývacie a detské izby -kancelársky nábytok -ratanový nábytok -stoličky, stoly

Výroba na zákazku: -kuchyňa vrátane elektrických spotrebičov -kancelársky nábytok -vstavané skrine -šatne a šatníkové skrine -spálňa -postele -detské izby.