Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Zákazková výroba: -kuchyňa, kuchyňa -nábytok kancelársky -vstavané skrine -schodisko -detská izba, kúpeľňa, posuvné dvere. Kuchynské štúdio: Palečkov mlyn, Brnenská ulica 58, Trebišov -ponuka 3D návrhov a výroby kuchynského nábytku.

Stolárstvo. Výroba - vstavané skrine - kuchynské linky - postele - kúpeľňový nábytok.

Zákazková výroba nábytku na mieru. Predajňa nábytku: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny.

Produkcia nábytku výhradne z masívneho smrekového dreva. Špecializácia na nábytok detský a študentský. V sortimente však nájdete aj ostatné typy nábytku - spálne, skrine, komody, predsieňový nábytok, sektorové zostavy, regálové systémy atď. Každým rokom rozširuje sortiment výrobkov, ktoré smerujú do maloobchodnej siete po celej Českej ...

Stolárstvo, výroba, montáž: - vstavané skrine - kuchynské linky, kuchyne - nábytok na zákazku

Zákazkové stolárstvo Náchod. Vstavané skrine: Vstavané skrine na mieru zaisťujeme najskôr tým, že u Vás všetko nameriame, zistíme Vaše požiadavky, navrhneme ako bude vyzerať, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálov a farieb a nebojíme sa žiadneho prerastú či atypického miesta. Kuchyňa na mieru. Kuchynskú linku Vám ...

Výroba: - nábytok na mieru - kuchyňa - vstavané skrine.

-kuchyňa -interiérový nábytok -sedacie súpravy.

Stolárstvo. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyňa - spálňa - vstavané skrine - detské izby.

Stolárstvo, stolárske práce. Výroba - dvere, okná, zárubne - postele - vstavané skrine. Pokládka a renovácia drevených podláh - podlahárske práce.

Stolárstvo, stolárske práce. Výroba: - zákazková výroba nábytku - kuchyňa - vstavané skrine.

Stolárstvo: - zákazková výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - špaletové okná - interiérové dvere

Stolárstvo, výroba: - zákazková - kuchyňa - vstavané skrine - detské izby - kancelársky nábytok - spálňa

Veľkoobchod, maloobchod, predaj, montáže: -nábytok drevený, kovový, rustikálny: -kuchynské linky -spálňa -obývacie a detské izby -sedacie súpravy -kancelársky nábytok. Služby: -návrhy na počítači.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - vstavané skrine - kuchyňa - drevené schodiská - terasy, pergoly - záhradný nábytok - dvere Predaj: - palivové drevo, drevo

Výroba, predaj: -hračky -stavebnica -klasické drevené české hračky -výroba podľa priania zákazníka -drevené bytové doplnky. Stavebné stolárstvo: -schody, zábradlia, dvere, vstavané skrine -kuchyňa -detské stolíky a stoličky. Prijímame zákazky pre montážne a kompletizačné práce pre telesne postihnutých.

Stolárstvo a stolárstvo Zavadil má prevádzkareň v obci Sulimov – Kvasice a pôsobí v okr. Kroměříž, Zlín aj Praha. Vyrobí nábytok na mieru – kuchynské linky, detské izby, spálne, vstavané skrine, regály, police a vnútorné drevené schodisko vrátane zábradlia. Zákazková výroba je zameraná na interiérový, bytový nábytok na mieru - z masívu, lamina ...

Štúdio zdravého spánku. Predaj, montáž, dovoz: -nábytok -sedacie súpravy -obýbacie steny -štúdio zdravého spania -rozkladacie váľandy.

Stolárstvo, výroba: - vstavané skrine - kuchynské linky - pergoly - obklady schodiskových stupňov.

Špecializujeme sa na: - kuchyňa, nábytok, kuchynské drezy, a vstavané spotrebiče za priaznivé ceny. Zameranie, kalkulácia a 3D návrh realizácie kuchýň zadarmo. Drezy nerezové aj granitové, nábytok, botníky, komody, konferenčné stolíky, spálne, steny.

Návrhy nábytku. Návrhy interiéru. Spracovanie výrobnej dokumentácie pre drevospracovávajúce firmy. Interiéry na kľúč. Drobné stavebné práce. Služby architekta, dizajnéra. Výkresová dokumentácia. Vizualizácia 2D, 3D, 3D MAX. Obchodné zastúpenie firmy Mayer Opava. Detské stoličky Mayer.

Výroba nábytku na zákazku: - kuchynské linky, kuchyne - vstavané skrine - obývacie a detské izby.

Predaj kovového nábytku. Šatníkové skrinky do škôl, šatníkové skrinky do priemyslu, dielenský nábytok, kancelársky nábytok, zdravotnícky nábytok. Hlavné zameranie je predaj školských skriniek s grafickým motívom.

Stolárstvo a stolárstvo Unzeitig so sídlom v Šumperku sa zaoberá výrobou nábytku pre súkromné aj komerčné interiéry. Zameriavame sa na zákazkovú výrobu vstavaného aj samostatne stojaceho nábytku. Vyrábame z masívnych tuzemských drevín, dyhovaných aj laminovaných dosiek, v kombinácii s kovom aj sklom. Zákazková výroba nábytku: - kuchyne a ...