Skrine slúžia na uskladnenie oblečenia a osobných vecí. Okrem klasických skríň si môžete zaobstarať aj skrine vstavané, skrine s posuvnými dverami alebo rohové skrine. Je možné využiť aj iné úložné priestory, ako sú vešiaky, košíky, komody alebo botníky.

Sme rýdzo česká firma, ktorá ponúka služby zákazkovej stolárskej výroby. Vyrábame z masívu a guľatiny. Vyrábame všetok nábytok vrátane vstavaných skríň, záhradného nábytku atď. Vykonávame renovácie kuchýň. Spokojný zákazník je vždy na prvom mieste.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

Gora nábytok, s.r.o. sa špecializuje na výrobu nábytku do obývacích a detských izieb, spální, kuchýň, kúpeľní a tiež na výrobu kancelárskeho nábytku.

Navrhujeme interiéry, vyrábame kuchyne, vstavané skrine, postele, obývačky, detské izby, dvere, podlahy, spálne i kancelárie. Predávame elektrospotrebiče, stoličky, stoly, tapety, periny, zdravotné matrace, lamelové rošty všetko pre zdravé spanie. Zabezpečíme kvalitné spracovanie, autodopravu i montáž.

E - shop s nadčasovým škandinávskym dizajnom: - nábytok, svietidlá, doplnky značiek HAY, muuta, Vintra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a ďalšie

Služby. -návrhy bytových interiérov, kancelárií a iných komerčných priestorov -specializace na kuchyne na mieru -Vstavaný skrine, detské izby, šatne -kancelárskych nábytok -vizualizace v 3D, realizácie interiérov na kľúč.

Kuchynské štúdio: -3D grafický návrh zadarmo -výroba atypických kuchýň bez príplatku -montáž aj doprava zadarmo - záruka 7 rokov - vstavané skrine na mieru E-shop s kuchynskými spotrebičmi, elektronikou, s bytovým aj kancelárskym nábytkom aj doplnkami Predaj nábytku: -bytový nábytok -kancelársky nábytok. Kuchynské ...