Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Kompletná realizácia interiérov, ponuka moderného nábytku, svietidiel a doplnkov od renomovaných firiem.

Stolárske, stolárske práce: - stavebné a nábytkové stolárstvo - nábytok - kancelársky - kuchyňa - firemné priestory na mieru - pracovné pulty - schodisko. - montáž:

Podniková predajňa, výroba, maloobchod: - jedálenské stoly z masívneho dreva - konferenčné stolíky - lavica - stolička.

Sme špecialisti na nábytok Black red white, kožené sedacie súpravy a luxusný záhradný nábytok. V sortimente máme všetok skrinkový nábytok.

Kompletné vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - bytový nábytok - ratanový nábytok - sedacie súpravy - žalúzie - podlahy - svietidlá.

Úplná ponuka nábytku a doplnkov pre štýlové interiéry: - kompletné vybavenie štýlových interiérov - vybavenie nábytkom na kľúč a na zákazku - výroba a predaj štýlového nábytku - predaj kvalitných kožených a čalúnených súprav a kresiel - predaj bytového textilu a interiérových doplnkov - vrátane poradenstva a služby architekta

Požičovňa nábytku a vybavenia pre kultúrne, spoločenské, verejné a firemné akcie, svadby, kongresy.

Nábytok Kuchyňa, detský a študentský nábytok, stoličky a stoly.

Dizajnové štúdio - návrhy a výroba nábytku - sedací nábytok - svitadlá, osvetlenie - koberce - riad.

Predajňa nábytku - kuchyňa na mieru - kancelársky nábytok - kúpeľňový nábytok - nábytok - obývacie steny - detské izby - bytové doplnky - skrine - postele - spálňa.

Vyberáme a dovážame do Prahy nábytok a bytové doplnky z juhovýchodnej Ázie, starej Číny a Tibetu.

Fínsky nábytok: - kompletný sortiment bytového nábytku.

Dovoz a veľkoobchodný predaj rattanového nábytku, bytových doplnkov a strieborných šperkov: -súpravy, stoly, stoličky -kreslá, pohovky -komody a bielizníky -predsieňové steny, stojany, zrkadlá -police, botníky, skrinky -postele a nočné stolíky -vonkajší a záhradný nábytok -zariadenia pre hotely a reštaurácie.

Nábytok na záhradu, ratanový aj pre zvieratá. Voskový nábytok z masívu pre hotely, reštaurácie a kaviarne.

Kancelársky nábytok. Služby: - dodávky systémového kancelárskeho nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelárskych interiérov. Nábytkové rady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedacie rady, súpravy:

Nábytok: -dizajnový nábytok Taliansko -kuchyne, jedálne, spálne -sofa -detský nábytok -bytové steny.

Predaj: - sedací nábytok - sedacie súpravy - taburety - kreslá - ležadlá. Prevádzkárne: Lacné sedačky Plzeň Druztová 84 (na návsi pri rybníku) 330 07 Druztová Lacné sedačky Praha Roztocká 134 252 64 Veľké Prílepy

Špecializujeme sa na predaj softshellových a funkčných odevov pre deti aj dospelých. Nájdete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Ponúkame taktiež detské odevy značky Mayoral, rastúce stoličky a stoly Jitro, drevené vláčiky Maxim. Novo v našom sortimente nájdete zdravotnú obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

Spoločnosť CESARE interiér vznikla v roku 1997, má sídlo v Tábore, ale svoju obchodnú aktivitu prevádzkuje predovšetkým v Prahe. Našou hlavnou činnosťou sú realizácia kuchýň, bytových a kancelárskych interiérov. Klientom garantujeme záručný aj pozáručný servis.

Predaj, e-shop - nábytok - sedacie súpravy - spálňa - matrac, postele - kuchyňa - kúpeľňový nábytok - záhradný nábytok - bytové doplnky. Predajne: Predajňa nábytku Opava Tešínska 1023/29 74601 Opava tel. 778 528 011 Predajňa nábytku Krnov Opavská 593/61 794 01 Krnov tel. 778 528 010 Centrálny sklad Budapeštianska ...

Dodávka, predaj - nábytok značiek BJÖRKNAS a BOKNÄS - knižnice, vitríny - sedací nábytok, stoly - kancelársky nábytok. Vzorková predajňa: Rybná 23, Praha 1

Internetový predaj, e-shop: -bytové doplnky a dekorácie -nábytok -oblečenie