Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

CARELLI Predaj moderných luxusných kožených sedacích súprav, spální, kresiel a stoličiek. Veľký výber dizajnového nábytku, ktorý výborne doplní Vašu modernú domácnosť. Keďže dizajnový interiér bez luxusného a štýlového nábytku, je ako nebo bez slnka!

Kožené sedacie súpravy: - výroba - predaj - veľkoobchod. Vybavenie interiérov: - domácnosti - firmy - výrobné spoločnosti.

Špecialista na český dizajn od kubizmu cez art deco, funkcionalizmus, Brusel až po súčasnú tvorbu.

Sme dánska firma ponúkajúca na slovenskom trhu kompletné vybavenie pre Vašu spálňu, obývaciu izbu, kanceláriu, kúpeľne, okná, exteriér a interiér.

Predaj - nábytok jedálenské stoly, konferenčné stolíky, skrine, TV stolíky, stoličky

Firma Ratan-Praha.cz sa zaoberá predajom ručne vyrábaného nábytku a doplnkov zo 100% prírodných materiálov, máme tie najlepšie a rokmi preverené dodávateľa v tomto odvetví. Kvalita je to čo u nás hrá prím.

Kuchynské štúdio s vlastnou stolárskou výrobou. Kuchynské zostavy na mieru. Predaj nábytku: - kuchyňa - sedacie súpravy - obývacie steny - nábytok na mieru.

Výroba, predaj, e-shop - sedacie vaky - taburety, kreslá - pelechy pre zvieratá - vankúše.

Predaj, maloobchod: -dizajnový nábytok -bytové doplnky

Skupina TECHO je lídrom v odbore poskytovania komplexných služieb v oblasti vybavovania komerčných interiérov v strednej a východnej Európe a zároveň významným výrobcom kancelárskeho nábytku v Českej republike. Od roku 2005 je súčasťou poprednej holandskej nábytkárskej skupiny ROYAL AHREND NV. Cieľom spoločnosti TECHO a.s. je poskytovať ...

Návrh interiéru, predaj a montáž nábytku. - internetový obchod s nábytkom - bytový, kancelársky a záhradný nábytok.

Návrhy a realizácia interiérov na zákazku Predaj, výroba nábytku: Kuchyňa, spálňa, šatne -nábytkové solitéry -knižnice -komody -bytové stenové systémy -konferenčné stolíky. Kancelársky nábytok: -nábytkový rad Klart Ergonomic -nábytkový rad Kelster. Individuálna výroba: -výroba zákazkových interiérov: -kancelárie -banky ...

Všetky stolárske práce na zákazku - z lamina, z masívu a dyhovanej drevotriesky Výroba - kuchynské linky - kancelársky nábytok - stoly na mieru - detské izby - obývacie steny - konferenčné stolíky - predsieňové steny - atypické doplnky - zariadenie hotelov - plávajúce podlahy (umelé aj drevené).

Dizajn - bytové štúdio. Návrhy interiérov. Predaj nábytku: - jedálenský nábytok - sedacie súpravy - postele - skrine.

Internetový predaj: - kožené sedacie súpravy - doplnkový kožený nábytok - kreslá, stoličky, pohovky, taburety, stoly.

Veľkoobchod a internetový predaj s ratanovým nábytkom.

Predaj technologických celkov a strojného vybavenia do oblastí ťažobného, potravinárskeho, farmaceutického a textilného priemyslu.

Internetový obchod s nábytkom. - doprava po celom území SR vlastným vozidlom, prepravnou službou alebo Českou poštou, a to podľa charakteru a množstva objednaného tovaru Internetový obchod - nábytok - predsiene - obyývacie izby - jedálne - detské izby - spálňa - doprava po celom území SR vlastným vozidlom, ...

Veľkoobchod sedacích vakov. Český výrobca originálnych sedacích vakov. Veľké množstvo typov, veľkostí, farieb a materiálov. Možnosť ušitia sedacieho vaku, podľa individuálnej požiadavky zákazníka. Nadštandardná kvalita spracovania aj materiálov. Dvojité švy a bezpečnostné zapínanie sú u všetkých sedacích vakov z ponuky. Expedícia do 24 hod. ...

Klientsky servis Sapeva s.r.o. Praha - bytové štúdio Praha ponúka dvere Sapeli, dodávky interiérov, vybavenie pre interiéry. Bytové štúdio Klientsky servis Sapeva s.r.o. Praha zaisťuje komplexné dodávky interiérov bytov a domov. Pôsobíme v regióne Praha a okolie. Z pozície certifikovaného predajcu ponúkame dvere a zárubne Sapeli. Neponúkame len ...

Návrhy a realizácia dreveného nábytku. Výroba aj zákazková výroba - kuchynské linky na mieru - nábytok aj z masívu - vybavenie reštaurácií - skrine - komody - truhlice - spálňa - ručne maľovaný nábytok - nábytok z masívu - štýlový drevený nábytok - stoly - stolička - ...

Predaj, maloobchod, e-shop: -detský nábytok -detské izby -detské postele a postieľky

Výroba a predaj sedacích súprav sériovo aj na zákazku. Veľkoobchodný a maloobchodný predaj čalúnneho materiálu a poťahových látok.