Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Predaj masívneho nábytku, knižníc a sedacích súprav.

Spoločnosť Adron, s.r.o. sa špecializuje na tvorbu interiéru od architektonického návrhu 2D a 3D až po kompletnú realizáciu na kľúč. Zameriavame sa predovšetkým na komerčné priestory, kancelárie, recepcie, rodinné domy, retail a priemyselné priestory. Naše portfolium služieb zahŕňa architektonické štúdie interiéru a exteriéru, dokumentáciu, ...

Výroba nábytku pre rodinné domy, byty, reštaurácie, hotely i kancelárie, vrátane jeho reštaurovanie a povrchovej úpravy drevostavieb

maloobchod: -židle, kreslá, stoly -Detská nábytok -stojanové vešiaky.

Predajňa nábytku: -židle -židlová kreslá -jídelní stoly -čalouněná kreslá -stojanové vešiaky -Detská nábytok.

Predajňa nábytku: -židle -židlová kreslá -jídelní stoly -čalouněná kreslá -stojanové vešiaky -Detská nábytok.

Bazár - nábytok stoly, stoličky, kreslá

Výroba, e-shop: - rastúca stolička Jetro - stoličky pre najmenších - stoly

Výroba predovšetkým šatníkových skríň ako vstavaných, tak klasických. Ďalšími produkty sú kuchynské linky, obývacie steny, botníkové zostavy, knižnice, postele, písacie stoly a ďalšie nábytkové variácie.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

predaj: - dizajnový nábytok - sedací nábytok - postele, stolíky - sedačky, skrine

Prevádzka predajní Möbelix. Pobočky po celej SR. predaj: -nábytok -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Česká firma s vlastnou výrobňou nábytku a kovovýrobou v Indonézii a viac než dvadsaťročnú históriou v tomto odbore, špecializovaná na výrobu nábytku, dverí a podlahových krytín z masívu.

Kompletné úpravy interiérov na kľúč vrátane stavebných úprav a vybavenie: -interiéry na kľúč -velkoobchod s nábytkom -kancelárskych nábytok -nábytok -sedací nábytok -židle -stoly -paravány a deliace priečky -Priemyselné kuchyne -koberce, svietidlá, žalúzie -stavebné práce (vykonávanie stavieb, ich zmeny a ...

Predaj luxusný nábytok. Talianskej a rumunskej značky. - stoličky - stoly - bary - postele - skrine - spálňa.

predaj: - značková nábytok, kuchyne a doplnky. Exkluzívne zastúpenie značiek: Fendi Casa, Versace Home, IPE Cavalli, Smania, SCIC a VG NewTrend. Výroba atypických prvkov. Realizácia. Dizajnérske práce. Predaj luxusného nábytku - návrhy a realizácie luxusných interiérov - komplexné služby pre tvorbu domova - interiérový dizajnér - ...

CPM Prague - štúdio interier predaj - sedací nábytok - obývacie izby - jedálne.

predaj - bytový nábytok - spálne, postele - kancelársky nábytok - sedací nábytok.