Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Predaj: - učebnice, učebné pomôcky. Spracovanie miezd a vedenie personálne agendy, spracovanie účtovníctva pre školské organizácie. Vzdelávanie pedagogických pracovníkov. Súťaže a olympiády. Výroba nábytku pre učebne a kancelárie. Ubytovacie a hotelové služby. Vzdelávacie zájazdy tuzemské i zahraničné.

Maloobchod, predaj: -bytový nábytok: -sedacie súpravy -postele, pohovky -stoličky, stoly -obývacie steny -spálňa -detské izby -matrace, rošty -kancelársky nábytok -bytové doplnky. Kuchynské štúdio.

Predaj: - nábytok - koberce, lino - čalúnnické práce - nábytok 2. kvality z krajín EÚ - kuchyňa.

Výroba, oprava: - čalúnený nábytok - reštaurovanie a opravy starožitného nábytku.

Zákazková výroba: -kuchyňa -vstavané skrine -nábytok z lamina aj masívu -komplexná realizácia interiérov. Maloobchod, predaj: -stoly a stoličky -nábytok -postele a lôžka.

Výroba nábytku z masívu - kuchynské linky - kancelársky nábytok - obývací nábytok - detský nábytok - police, stoly - vstavané skrine - vybavenie barov, reštaurácií - kancelársky nábytok.

Predaj nábytku: - sedacie súpravy - obývacie steny - detský nábytok - spálňa - kuchyňa.

Predaj, e-shop: - originálny sedací nábytok - závesné hojdacie kreslá - detské sedacie vaky, vaky - sedacie vaky pre dospelých - taburetky.

Predaj: - dekoratívne bytové doplnky a drevený nábytok vo francúzskom štýle, jedálenské súpravy, štýlové bytové doplnky v modernom, vintage, francúzskom aj retro štýle. - kolekcia nadčasových dámskych modelov od francúzskych návrhárov Pobočky: - Art de vivre Home, Stratená 4, Olomouc - Showroom Art de vivre, Hrnčiarska 14, Olomouc