Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Spoločnosť Meblisto s.r.o. sa zameriava na návrhy a výrobu nábytku na zákazku. Spoločnosť vyrába nábytok do kuchýň, detských izieb, spální, obývačiek a do všetkých ďalších miestností, ak je to potrebné.

Stolárstvo. Výroba: - kuchynské linky - detský nábytok - okná a dvere - komody a skrine - stoly a rohové lavice - schody a zábradlia.

Dodávka: - priemyselné utierky - pracovná stolička - papierové uteráky, tekuté mydlo, dezinfekcia na ruky - jednorazové rukavice, obleky - vybavenie pre čisté priestory-utierky, rukavice, rúšky, čiapky

Ponuka nábytku do interiéru. Výber nábytku z českého internetu.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba interiérov: - dvere - nábytok - kuchyne - podlahy - osvetlenie - realizácia interiérov ma kľúč - dyhovanie.

Výroba, predaj: - kuchyne - sedací nábytok - obývacie a detské izby - spálňa - skrine

Nábytok do domu aj bytu. Katalóg nábytku od popredných predajcov v SR. Nájdete u nás nábytok do obývacej izby, spálne, kuchyne, detskej izby, ale aj do kancelárie, alebo na záhradu. Môžete si u nás vybrať klasické, moderné i dizajnové kúsky nábytku, ktoré pre Vás vyberáme. Ide o najzaujímavejšie ponuky na českom internete.

Firma MP NÁBYTOK vyrába nábytok pre kancelárie, kuchyne a ďalšie interiéry. Súčasťou firmy je výrobná prevádzka v Šternberku (ulica Labutie 6), ktorý je zameraný hlavne na výrobu sedacieho a kancelárske nábytku.

Interiérové štúdio - dodávky a montáž dverí, zárubní, podlahovín - nábytok na mieru - sedací nábytok, bytové doplnky - tieniaca technika.

Stavebné a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchynské linky - nábytok na mieru - kancelársky nábytok - šatníková a vstavané skrine - spálňa - detské izby - dizajnový nábytok - jedálenské stoly - dvere - pergoly a záhradné domčeky - schody.

Výroba a predaj: - sedacie súpravy - sedací nábytok - zariadenie bytových i nebytových priestorov na kľúč.

E-shop: - reprodukcie čínskeho starožitného nábytku z obdobia dynastií Ming

truhlářství: - výroba zákazkového nábytku - kuchyne, detské izby, spálne, obývacie izby - stavby pergol. predaj: - elektronáradia - vybavenie stolárskych a zámočníckych dielní.

predaj: - nábytok - sedačky - postele, pohovky - skrine

Komplexné služby v oblasti návrhov, realizácia interiérov bytov a kancelárií. Predaj: - kancelársky nábytok, kancelárske stoličky a kreslá - bytový nábytok - obývacie izby, detské izby, predsiene, haly, spálne, sedacie súpravy a kreslá.

Maloobchod, predaj: - nábytok - sedacie súpravy, pohovky - postele - stolička - kancelársky nábytok - bytové doplnky - kuchynské linky vrátane spotrebičov. Sídlo firmy: - Opava, Tešínska 1023/29.

Predaj: -nábytok -detské izby -sedacie súpravy -spálňa -obývacie izby -skrine, stoly, stolíky, stoličky. Kuchynské štúdio.

Návrh a realizácia interiérov - kuchyňa - obývacie priestory - sedací nábytok - osvetlenie.

Bazár. Zaoberáme sa predajom rôzneho sortimentu. Starožitnosti, obrazy, bicykle, elektroniky, zlata, striebra, veľký výber zánovného nábytku, drobné technické veci, keramika a ďalšie. Záložáreň- Diskrétnosť, nízka úroková sadzba.

Čalúnnické práce. Opravy čalúnenie - sedačky, stoličky, kreslá. Výroba čalúneného nábytku.

Priamy dovoz a predaj kvalitného masívneho nábytku z Holandska, Belgicka a Nemecka, výkup a predaj nábytku aj zo SR. Výkup nábytku za hotové. Príjem nábytku do komisného predaja. Široký sortiment štýlového rustikálneho nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale aj súčasný nábytok vhodný do moderných bytov a rodinných domov: - sedacie súpravy ...