Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Sme špecialisti na nábytok Black red white, kožené sedacie súpravy a luxusný záhradný nábytok. V sortimente máme všetok skrinkový nábytok.

Kompletné vybavenie interiérov: - kancelársky nábytok - kancelárske stoličky - bytový nábytok - ratanový nábytok - sedacie súpravy - žalúzie - podlahy - svietidlá.

Výrobca a dodávateľ kompletných interiérov. Vyrábame interiérový nábytok na mieru, predovšetkým kuchyne, interiérové dvere, obývacie izby, stoly, spálne, šatne a ďalší nábytok. Ďalej predávame sedacie súpravy a stoličky. V ponuke sú rady HANÁK Premium a Trend.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

Výroba, maloobchod, veľkoobchod, predaj: - kancelárske stoličky a kreslá - barové a pracovné stoličky - kuchynské a reštauračné stoličky - konferenčná stolička - pohovky a multisedáky.

MALYS NÁBYTOK Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - lacný a moderný nábytok.: - obývacie izby - detské izby - spálňa - kuchynský nábytok, kuchynské linky - jedálenské sety - stôl a stoličky - predsieňové sety, skrine - kancelársky nábytok - čalúnené súpravy, sedačky, pohovky, taburety - nábytkové ...

Návrh, dodávka, predaj, montáž: - detský nábytok - kancelársky nábytok - stoličky, kreslá - pracovné stoly.

Ponúkame široký sortiment bytového nábytku českých a slovenských výrobcov. Ponúkame Vám sedacie čalúnené súpravy, stoly a stoličky, skrine, postele, sektorové kuchyne vrátane elektrospotrebičov. Zaisťujeme montáž a dopravu nábytku.

Predaj: -sektorový nábytok -kuchyne (rôzne farby a veľkosti) -vstavané spotrebiče výpredaj -nábytok kancelársky -nábytok bytový -matrace kancelárske stoličky garniže drevené, kovové Služby: Maloobchod, predaj: -dojčenský a detský tovar, bytový textil, bielizeň -darčekové predmety.

Najväčší internetový obchod s nábytkom vám ponúka najširšiu ponuku kvalitných produktov. V našom obchode vám garantujeme najnižšie ceny a máte nárok na vrátenie tovaru. Využite dopravu zadarmo, montážou a výnosom nábytku. Navštívte vzorkovú predajňu v Chrudimi a uvidíte kvalitu nášho nábytku na vlastné oči.

Maloobchod, internetový obchod, e-shop: - štýlový nábytok z masívu - bytové doplnky.

Výroba a dovoz záhradného a interiérového teakového nábytku a nábytku z umelého ratanu tzv. wickeru. Ďalej zákazníkom ponúkame exkluzívnu výrobu interiérového teakového nábytku na objednávku a zaoberáme sa aj kompletným nábytkovým vybavením: - reštaurácií - hotelov - kúpeľov a pod. Nami dovážaný teakový nábytok je vyrábaný v Indonézii ...

Výroba nábytku z motorových vozidiel, chrómovanie povrchov metódou striekaného chrómu - chrómlack. Tunning. Renovácia auta. Čalúnenie sedačiek.

Predaj: -drevené podlahy, masív, dubové podlahy, exotické drevo -koberec, vinyl -interiérové dvere Zlomok -vonkajšie terasy, vonkajšie podlahy v záhradách, zónach okolo bazénov, terasách -vonkajšie a interiérové obklady -záhradný nábytok -dubový nábytok -skrine, stoličky. Stolárska práca: -parkety -výroba drevené svietniky a reklamné ...

Výroba a predaj, e-shop, internetový predaj: -jedálenský a čalúnený sedací nábytok - masívne ohýbané drevo -poťahové látky, farebné prevedenie dreva -bytové stoličky, polokreslo, taburet, stôl -nábytok pre gastronómiu.

Úplná ponuka nábytku a doplnkov pre štýlové interiéry: - kompletné vybavenie štýlových interiérov - vybavenie nábytkom na kľúč a na zákazku - výroba a predaj štýlového nábytku - predaj kvalitných kožených a čalúnených súprav a kresiel - predaj bytového textilu a interiérových doplnkov - vrátane poradenstva a služby architekta

Predaj, e-shop: - postele, skrine - kuchynské linky - jedálenské stoly, stoličky - obývacie steny - komody - kúpeľňový nábytok - kožená sedacia súprava. - rohová sedacia súprava - gauče - sedačka - zostavy - nábytok všetkého druhu

Čalúnnické práce. Opravy čalúnenie - sedačky, stoličky, kreslá. Výroba čalúneného nábytku.

Priamy dovoz a predaj kvalitného masívneho nábytku z Holandska, Belgicka a Nemecka, výkup a predaj nábytku aj zo SR. Výkup nábytku za hotové. Príjem nábytku do komisného predaja. Široký sortiment štýlového rustikálneho nábytku vhodného na chaty a chalupy, ale aj súčasný nábytok vhodný do moderných bytov a rodinných domov: - sedacie súpravy ...

Nábytkové štúdio: - kuchyňa - nábytok z masívu - zdravé spanie - bytové doplnky. - sektorový nábytok

Požičovňa nábytku a vybavenia pre kultúrne, spoločenské, verejné a firemné akcie, svadby, kongresy.

Vyrábame obývacie steny, sedací nábytok, vstavané skrine, postele, vybavenie kancelárií. Dodávame kuchyne, detské izby, bytové doplnky, záhradný nábytok, domčeky a pergoly. Ponúkame štýlový nábytok, reštaurovanie, repliky historického nábytku

Vyrábame nábytok do jedální a jedálnych kútov pod značkami OTM* a EKA*, známymi predovšetkým v Nemecku a ostatných krajinách EÚ**. Výroba: -rohové lavice -stoly -stolička -z masívneho dreva (v prevedení buk*, dub*, jelša + ďalšie farebné varianty) -široký sortiment -veľký výber poťahových látok. Ďalej ponúkame: -luxusná ...

Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: - pracovné aj bytové nábytkové vybavenie interiérov na kľúč.

Stolárstvo. Výroba, predaj: - nábytok, bytové doplnky - kuchyňa - spálňa - stoly, stolíky - detský nábytok - kúpeľňový nábytok - skrine, skrinky - šatne - počítačový nábytok - dvere - schody, zábradlia.