Sedací nábytok je nevyhnutný v obývacích izbách, kanceláriách a pracovniach. Do tejto kategórie patria klasické, rohové, luxusné a kožené sedacie súpravy, rozkladacie sedačky, kreslá a taburety. V kanceláriách sú potrebné aj kancelárske kreslá a stoličky.

Prevádzkujeme internetový obchod s dizajnovým nábytkom a doplnkami. Snažíme sa vdýchnuť nový život krásnym veciam. Nábytok najčastejšie predávame v takom stave, v akom sa nám ho podarilo získať. Javí Ak sa to ako účelné, pokúšame sa o renováciu.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazár nábytku.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Vyhľadávač tovaru do bytu, domu či záhradu. Návštevníkovi ponúka možnosť vyhľadávať tovar z viacerých e-shopov naraz.

Predaj moderného, kvalitného a lacného nábytku, bytových dekorácií, doplnkov a textilu. Viac ako 6000 produktov.

Ponúkame kompletný sortiment nábytku najmä potom sektorový nábytok, sektorové kuchyne, obývacie steny, kuchynské linky, detský nábytok, kancelársky nábytok, sedacie súpravy a ďalšie.

Oživte s nami váš domov a zariaďte si svoje útulné hniezdočko. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku, kuchynských potrieb, osvetlenie, bytových dekorácií a veľké množstvo ďalších výrobkov. Všetko pre váš krásny domov nájdete na jednom mieste.

Výroba, predaj: - nábytok zo smrekového dreva - jednoposteľ, dvojpostele - rošty do postelí - písacie stoly - vybavenie hotelov, penziónov. práca: - stolárske, stolárske.

Výroba a predaj: čalúnenie dopravných prostriedkov -čalouněný nábytok -sedací súpravy -dvoulůžka -válendy aj rozkladacie -bytové doplnky -vybavení interiérov, hotelov, reštaurácií.

Truhlářství Jan Vondráček je výrobcom zákazkového nábytku pre domácnosť aj do kancelárií. Vyrábame z masívu i lamina. Dodávali som i vybavenie pre televízny program Ako sa stavia sen. Zákazková výroba nábytku, stolárske práce: - schodisko - kuchynské linky - postele - vstavané skrine - detský a študentský nábytok - lavice a vybavenie pre ...

činnosť: - výpredaj dizajnového nábytku za skladové ceny - kuchyňa, pohovky, komody, bytové doplnky

Projekt, návrh, výroba, dodávka, montáž, drevovýroba, nábytok: -zakázkový nábytok (na zákazku) -bytový, kancelársky nábytok -kuchyně vr. vybavenie spotrebičmi, kuchynská linka -nábytok z masívu a dyhovaných materiálov -kompletné realizácie interiérov -drevená okná a eurookná (i kastlová), dub, smrek, europrofil -protipožární (požiarne ...

Stolárstvo, stolárske práce, stolár. Výroba nábytku, nábytok, kuchynských liniek, kuchynská linka, okien, okná, okno, dverí, dvere a bytové doplnky. Spálne, postele, detské izby, obývacie izby, vstavané skrine, komody, schodiská, zábradlia, záhradný nábytok, altánky, vybavenie prevádzok, kancelársky nábytok, dvere interiérové, dvere vonkajšie, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - interiérový nábytok: - obývacie steny - sedacie súpravy - spálňa - detské izby - kuchyne, kuchynské linky, jedálenský sety - stoly a stoličky - vybavenie pracovní a kancelárií, kancelárskych nábytok - bytové doplnky.

Požičovňa, prenájom: - nábytok, rekvizity predovšetkým pre filmové natáčanie.

Originálne sedacie vaky, vrecia eshop: - z rôznych látok - možnosť výroby z vlastnej dodanej látky - veľkosť podľa priania zákazníka alebo navrhovaných rozmerov.

Výroba, predaj a montáž: -Drevený atypický nábytok za použitia prírodných materiálov pre náročnú klientelu. Generálny kompletné dodávky interiérov hotelov, finančné a bankových ústavov, kúpeľov, úradov, reštauračných zariadení, recepciou, vinární, kaviarní, kancelárskych priestor, predajní, bytov.

Maloobchod, predaj: - nábytok - vybavenie interiéru. E-shop: - bytový nábytok - spálňový nábytok - postele - matrac (z masívu, čalúnené) - lamelové rošty - sedacie súpravy. Sídlo firmy: - Malá strana 47, Háj ve Slezsku - Chabičov.

Spoločnosť UNIS-N spol.s r.o. sa zaoberá výrobu, maloobchodom a veľkoobchodom celodreveného nábytku zo smreku a borovice. Ponúkame: - vybavenie hotelov, penziónov, chát i chalúp - originálny dizajn - zdravé bývanie - nábytok z masívu - drevený nábytok - postele, komody, stoly, stoličky, TV stolíky, truhly, šatníky, vitríny, ...

Vybavenie interiéru, výroba nábytku na mieru: - kuchyne - skrine - izbový nábytok, spálne, detské izby - postele - dvere a obložkové zárubne - podlahy.

Maloobchod, predaj: - eshop a výdajňa tovaru - kancelársky, školský nábytok - kancelárske, školské stoličky a kreslá - kovový nábytok - trezorové a archívne skrine, regály - jedálenské stoly a stoličky - sedací nábytok - koberce, žalúzie, paravány.

Naša firma dodáva a vyrába slovenských nábytok do vašich domácností ako sú postele, kuchynské linky, knižnice, vstavané skrine, šatne, knižnice, nábytok do kúpeľní, ale tiež zaistíme nábytok do vašich kancelárií, ordinácií, škôl alebo autosalónov či iných predajných priestorov a obchodov. VOCH NÁBYTOK, výroba: -obývacia steny -ložnice ...

Výroba: - kuchynské linky - skriňový nábytok - kúpeľňový nábytok - spálňa - obývacie steny - postele - stoly - predsieňovej steny - šatne - ostatný nábytok

Výroba, predaj: -typický, atypický, sériový nábytok -kuchyň, kuchyne, kuchýň -Detská, študentská izba, izby -obývacia stena, steny -televizní, konferenčný stolík, stolíky -ložnice, skrine, skriňa, komody -Kúpeľňa, kúpeľne odkladacia stena, šatníková stena, vešiak, botníky -šatní skrine -vybavení ubytovňa, penzión, ...