K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Montáž: -eurookná, dvere, kancelársky nábytok, kuchynské linky.

Výroba: -jedálenských a konferenčných stolov -vybavenie interiérov -nábytkové dielce -masív, dyha.

Výroba konferenčných, jedálenských stolov a postelí z masívu. Predaj roštov, matracov, lavíc, sedákov a stoličiek z dreva. Zákazková výroba – drevo a masív. Výroba kvalitného nábytku. Výroba nábytku na mieru.

Stolárske práce. Výroba: -spálňa -obývacie izby -kuchyňa -schody -dvere

Výroba, služby: -návrhy interiérov (3D vizualizácia) - spracovanie výkresovej dokumentácie pre výrobné firmy aj konečných zákazníkov - zákazková výroba nábytku.

Stolárstvo, výroba: - drevené schodiská - špaletové okná - drevené dvere - atypický nábytok.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - postele z masívu - poschodové postele - poschodové postele.

Stolárstvo, výroba, e-shop: - poschodové postele - palandy - manželské postele - nábytok.

Sme rodinná firma z Vysočiny a na slovenskom trhu pôsobíme už od roku 2006. Zaoberáme sa predajom nábytku na mieru a všetkého vybavenia do interiéru od predsiení, obývacích izieb, sedacích súprav, kuchýň až po detské izby, spálne, pracovne i kancelárie od popredných českých výrobcov . Zo zahraničného tovaru ponúkame len ratanový nábytok a ...

3D návrhy na vybavenie - kancelárie - sklady - triedy - ordinácia - priestory pre komerčné využitie - vrátane poradenskej činnosti - poskytujú náhradné plnenie Predaj, dodávka a montáž - kancelársky nábytok - kancelárske kreslá - pracovné a rokovacie stoličky - poskytujú náhradné plnenie Predaj, dodávka a montáž - zdravotnícky ...

Sídlím v Počiatkach v okrese Pelhřimov a ponúkam stolárske a tesárske práce. Na zákazku vám vyrobím akýkoľvek nábytok podľa vašich požiadaviek. Služby: -truhlárske stavebné a tesárske práce -truhlárska výroba.