K vybaveniu domácnosti určite patrí nábytok. V sortimente nájdete klasické, manželské aj poschodové postele, konferenčné, jedálenské alebo písacie stoly, kancelárske stoličky a kreslá, komody, skrine, police a regály, vitríny, sedačky alebo aj pohovky.

Lukáš Hauzar sa zameriava na predaj manželských postelí, váľand, pohoviek, sedacích súprav, kresiel a konferenčných stolíkov.

truhlářství Stolárske práce, výroba: - drevený nábytok - zákazková výroba - stolárske komponenty - včelárske vybavenie.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Kuchyňa IN s.r.o. prevádzkuje kuchynské a dizajnové štúdio, postará sa o návrh a realizáciu kuchýň a zameriava sa aj na vstavané skrine, nábytok do spální, detských a obývacích izieb a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Körber s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívu pre jednotlivcov i firmy. Vyrába dvere, zárubne, postele, stoličky, stoly, záhradný nábytok a mnoho ďalšieho.

Miroslav Peichl sa zameriava na výrobu nábytku, stolárske a podlahárske práce.

Michal Landa sa zameriava na stolárske práce, výrobu kuchynských liniek a vstavaných skríň.

Predaj, maloobchod: -kuchyňské a interiérové štúdio - kuchyne (kuchynské linky) a interiéry HANÁK -sedací súpravy -spotřebiče AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI, BAUMATIC, BOSCH, SIEMENS, WHIRLPOOL, LIEBHERR, BEST, FABER, FAGOR, DE Ditrich -drtiče kuchynského odpadu -dřezy FRANKE, BLANCO, SCHOCK, TEKA -Batéria FRANKE, BLANCO, DAMIXA, LA ...

predaj: - bytový nábytok sedacie súpravy, sedačky, obývacie izby - stoličky, kreslá, stoly, barové stoličky, detské stoličky - zabezpečíme výrobu priamo na zákazku.

Profesionálne sťahovanie bytov, rodinných domov, firiem, obchodov... Vypratanie pivníc, pôd, garáží... Bazár so starším nábytkom v zachovalom stave.

Zákazková výroba: - atypický nábytok - nábytok z masívu. Návrhy a poradenstvo. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - interiérový nábytok: - obývacie steny - sedacie súpravy - spálňa - detské izby - kuchyne, kuchynské linky, jedálenský sety - stoly a stoličky - vybavenie pracovní a kancelárií, kancelárskych ...

Stolárske práce, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - nábytok do bytov aj kancelárií - interiéry -detské izby -obývacie steny.

Kuchynské & interiérové štúdio. Stolárstvo, výroba - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa - nábytok na mieru.

Bohumír Nix sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku a vchodových dverí z masívu a predáva špaletové a euro okná a dvere.

Výroba, maloobchod, predaj: -čalouněný nábytok -sedací súpravy - rohová, klasická, rozkladacia, sektorová -postele dvojlôžka - lamelová, pružinová, klasická -jednolůžka rozkladacie, váľandy.

Výroba: -atypický nábytok. Predaj, maloobchod: -kuchyňa firmy SYKORA -nábytok JELÍNEK, CALIGARIS -čalúnený nábytok LINEAINIMBOTTITI. Zákazková výroba Corianu -umelý kameň s dokonalosťou spojenia a opracovania. Dovoz a spracovanie kompaktných materiálov KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, predaj: -elektrospotrebiče MIELE.

Výroba, predaj: -kúpeľňové štúdio -kuchynské štúdio -kuchyňa na mieru -3D návhry -vstavané skrine Predaj: -kúpeľňového vybavenia -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchynská linka vrátane spotrebičov -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier.